| bleakk a întrebat:

De ce nu sunt flxibil in degete, de exemplu cand incerc sa dau in jos degetu mic se apleaca si inelarul?

4 răspunsuri:
| roxkiss a răspuns:

Ele sunt legate intre ele cu cartilage ...si de aceia nu poti sa dai doar unul in jos. trebuie mult sa te antreneyi ca sa-ti iasa doar unul sal misti!

| christianlaroka a răspuns:

Nu-ti fa probleme, asa sunt la toti, ele sunt legate intre ele. Nu te mai stresa din astawinking.

| HappyDay a răspuns:

Pai...fa exercitii.Ca ele sunt legate intre ele, si daca misti unul, se misca si celalalt de langa el.Am vazut la baiatul lu prietena lu' mama cand facea un cub, si degetul mare se ducea asa parca peste cap nu stiu cum.dar eu nu pot straight face inseamna ca nu am osul ca el sau ceva de genul.Asa si cu degetele.Fa antrenament si poate reusesti big grin

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Lucrul ăsta se întâmplă numai la mâna dreaptă, nu?
Explicația este simplă. Mâna dreaptă este mai solicitată decât mâna stângă; cu mâna dreaptă te speli pe dinți, cu mâna dreaptă deschizi ușa, cu aceeași mână scrii, cânți la chitară, etc.
Dacă încerci să lași degetul mic de la mâna stângă în jos, vei vedea că nu vei păți același lucru, întrucât mâna stângă este mai puțin solicitată.
Baftă!