Unele luciuri de buze is tare dubioase, imi explic reactia. Plus ca banuiesc ca e destul de enervant ca tip sa te stergi mereu la gura de o chestie lipicioasa, vag colorata si care in fond reduce din placerea unui sarut ca la mama acasa.
deoarece e ciudat pentru ei sa simta gustu luciului cand ne saruta cred...si dca stai si te gandesti nici noua nu ne place daca vine una si ne pupa pe obraz si ne lasa luciu.
alta explicatie n-am
Pentru că, o dată ce mă simt îndrăgostit de ea şi o vreau pe ea, o vreau pe ea aşa cum e naturală nu cu un sac de chimicale pe faţă.
Luciul de buze este dizgraţios în comparaţie cu buzele naturale care sunt mult mai atrăgătoare pentru băieţi.
Da...
E lipicios, uite pune o prietena sa te sarute pe obraz cand e data cu luciu si ai sa vezi ce naspa e.
Bafta.
Oh. oribil trebuie sa renuntam la tot pentru baietii astia
pentru ca e scarbos...sincer nici eu nu as saruta o fata ce are de`ala pe buze.
mai nou imi luasem unul de`ala solid, dar are sclipici in el si acum face urat ca il umplu tot de sclipici.
rad de el incontinuu)
Probabil, cand vrea sa te sarute are un gust naspa.Imagineazati si tu sa i se lipeasca buzele dupa ce te saruta. E un sentiment naspa petru baieti.
Aveti dreptate, dar se vede asa frumos un luciu trandafiru pe buze... o sa incerc sa mai renunt la el.
ramyy007_6624 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: