| Lala20 a întrebat:

De ce nu vad pozele de la avatarul altora la messenger?! (vad doar poza mea, desi ei au poze). Sfaturi va rog.

Răspuns Câştigător
| raptor67 a răspuns:

Instaleaza messenger 11 beta si o sa-ti mearga, am patit si eu, dar dupa ce am pus yahoo mess.11 beta, se vad toate.

13 răspunsuri:
| Lala20 explică:

Mda si eu numai la o prietena i-l mai vad...dar cred ca e din cauza c atocmai am schimbat windows-ul - Windows 7.

| jabiilord a răspuns:

Cred ca raspunsul il poti afla aici:
http://www.tutorialepc.ro/......enger.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ca si la mine este la fel. de nu am schimbat la ele cu tonele,, versunile p*** mele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu numai u ai problema asta si eu o am vad doar pe al meu si al unuia atat restul nexam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesc versiunea 8.0.1.421,, ca ci imi este scarba de cele de la 10 in sus cand apare jos la Clock status'urile altora de parca m'ar interesa ce pun alti la status. un **** cu ochii.,, pana la urma cine da un ''detaliu'' in asa ceva... unde sunt acei ''Experti'' nemaipomeniti de erau ei tari si mari cunoste'au lumea si pamantu' in materie de Yahoo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi apare la fel ca la BogdanAiud happy
am schimbat mesu laughing si degeaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e de la server big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia asta s-a intamplat acum de curand la toata lumea, e de la ei.Dar isi va reveni dupa o perioada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mie e la fel ca la bogdaniud face`ti cevastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Instaleaza yahoo messenger 11 beta si o sa-ti mearga

| BogdanAiud a răspuns:

Exact problema asta o am si eu de vreo 2 zilebig grin...nu stiu ce are...l-am dezinstalat si l-am instalat iar,dar tot asa mi-au aparut idu-rile celorlalti, si eu am doar la cativa din lista la care li se vede poza, nu stiu ce arethinking

| RaZvAnFanBuGmAfIA a răspuns:

O fi din cauza flash playerului

| Tamlyn a răspuns:

Descarcă Adobe Flash Player 9.0.47.0 și va merge.