| aditzu92 a întrebat:

De ce nu vor fetele sa fie cu mine impreuna? macar una sa fie, pe messenger toate imi spun ca arat bine ca sunt dragut etc.Rau nu arat, slab nu sunt. ceva imi lipseste.Eu m-am gandit ca pot fi blestemat sau ceva e in neregula cu mine astept raspuns.

Răspuns Câştigător
| Lorenada a răspuns:

Incearca sa fii mai intelegator si vezi si tu ce-ti lipseste, ce defecte ai Intreaba pe cei din jurul tau poate ei iti spun ce nu le place la tine ca tu sa te poti schimba.

15 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Du-te la un preothee hee

| dulshe a răspuns:

Pai nu te cunoastem in persoana si nu stim personalitatea ta, daca esti tu cel din poza, nu esti urat deloc, sincer nu stiu ce sa fiethinking

| ioanaa a răspuns:

Ti se pare tie ca nu vrea nimeni. Cand te astepti mai putin, atunci apare cineva la orizont. Cat despre blestem. ce sa zic, aveam o gluma pe chestia asta cu prietena mea, "parca as fi blestemata", pentru ca si eu am mai mult de jumatate de an de cand nu am mai avut pe nimeni. dar nu disper. Tu. mai mult optimism si incredere in tine!

| Ben. a răspuns:

Fetele vor sa ai si minte.

| greg a răspuns:

Frate nu ai nimic, asa credeam si eu de mine intr-o perioada laughing) Tot ce incercam sa cuceresc ma refuza sau eram eu prea prost sa-mi dau seama ca de fapt nu ma refuza ci nu vroia asa direct. Ajunsesem disperat. M-am dus la Biserica m-am rugat si s-a rezolvat, dar nu imediat.Eu iti spun ce am trait eu.Cunosc perfect persoane mai mici ca mine care au aceeasi problema dar usor usor sper ca se remediaza. O sa treaca perioada asta cu siguranta.Cand? Nu stiu.Roaga-te la Dumnezeu! Asta e sfatul meu

| TipulVerde a răspuns:

Nu exista blesteme frate, exista doar imaginatie. Daca e ceva in neregula cu tine poti da vina cu altii si ai scapat. Sfatul meu? Nu te mai ambala atat... [Cuvant care nu pot sa-l pun aici] nu e totul...si mai lasa messu happy

| iiirrriiisss a răspuns:

Pai nu stiu, poate pentru ca pari putin cam obsedat de ideea "de a fi cu cineva". Cu siguranta ai avea mai multe sanse daca ai fi putin mai degajat.

| lily1970 a răspuns:

Lasa mama draga ca ce-i a tau ii pus deoparte, la un moment dat ii spune ca tot dupa tine fug.
Nu dispera!

| adynna_8265 a răspuns:

Pai fetele din ziua de azi... daca nu ai masina nici nu se uita la tine...si nu orice masinawinking... daca as fii baiat si as avea masina le-as scuipa pe profitoarele asteaangry...in fine tu chiar esti un tip dragut meriti ceva mai bun...cauta si vei gasiwinking...bafta pupici:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! happy Nu fi trist si incearca sa gandesti pozitiv poate ca nu a fost sa fie.Sunt convinsa ca o sa gasesti o fata cu care sa fi impreuna si stai linistit ca nu esti blestematwinking... m-am uitat la poza ta si chiar esti dragut cred ca adevarata problema este ca esti prea timid atata tot! ...sau ma insel?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaa, trebuie descantec, mama omida cu tata fluture. tu chiar vorbesti serios? lasa mess-ul. acolo toate iti vor spune ca esti dragut dar nici una nu s-ar intalni cu tine. fi dragut in realitate si gata.
". m-am uitat la poza ta si chiar esti dragut" exact ce spuneam, dar nu s-ar intalni cu tine si stii ceva... nici nu ar trebui. blestemat?!? hai ma...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica ce vrei sa spui LazyM?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca nu vroiam decat sa ii ridic moralul...este rau in asta? ca doar nu a vorbit cu mine personal pe mess si i-am zis ca e dragut si dupa parerea mea nu e nimic rau in a face un compliment cuiva avand in vedere ca intentia mea a fost de a ii explica faptul ca sunt o gramada de fete pe lumea asta si ca nu trebui sa se sperie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti lipseste ceva intradeva si anume cheia de la BMV...acum depinde... mie imi plac prostituatele(femeile in general)