Sall. Nu toate fetele cauta aventura. Probabil baiatul este foarte dragut, dar in acelasi timp este si cuminte. Acesta nu este un defect la un baiat Pa!
Da, aşa cum a spus şi baru timiditatea nu este un defect, ci din contră, o calitate, atunci când este privită din prizma unei gândiri sănătoase.
Totul depinde de la caz la caz.
În timp ce unele fete vor să cucerească cei mai populari băieţi din liceu, dar adesea acele relaţii se rezumă la discoteci şi petreceri, lucruri făcute din complezenţă doar pentru afirmare şi popularitate, acele relaţii neavând o bază ce ar trebui să conste în sentimente, alte fete, cum este exemplul meu, vor de la un băiat cu totul şi cu totul altceva.
Mulţi generalizează, iar chestia asta mă indispune teribil.
Da, mai sunt şi fete care apreciază timiditatea la un băiat, mai sunt şi fete care nu-şi doresc alături un "fumător şmecher", mai sunt şi fete care simt nevoia de afecţiune şi de sentimente, iar în societatea actuală să găseşti pe cineva sincer este o adevărată descoperire.
Mai sunt şi fete care înafară de distracţie, pentru că este firesc să ne distrăm cu gaşca din când în când, are nevoie şi discreţie.
Sinceră să fiu, uneori timiditatea poate fi o adevărată pagubă. Şi eu am fost timidă muult timp, până când am început uşor, uşor cu ajutorul prietenilor să mi-o înving. Nici acum nu pot spune că sunt vreo tupeistă, şi nici nu-mi doresc, însă ştiu să mă impun atunci când trebuie, râd, glumesc, dansez, îmi exprim liber punctul de vedere, mă implic în tot felul de activităţi, iar toate aceste lucruri m-au ajutat în a mă integra foarte uşor într-un colectiv nou, anul acesta fiind într-a 9a.
De asta spun, depinde cum îţi manifeşti timiditatea.
În ceea ce priveşte întrebare propriu-zisă...
O fată ar putea fi prietena unui băiat timid pentru că el ar ştii să o asculte, ar ştii să se comporte aşa cum trebuie să se comporte cu o fată, dar nu în ultimul rând ar ştii s-o aprecieze pentru ceea ce este, nu s-o facă să sufere, nu s-o mintă.
Un băiat timid are o sensibilitate aparte.
Nu-ţi mai face atâtea probleme, şi nu mai considera timiditatea un defect!
Fi mândru de caracterul tău !
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: