| Meredith01 a întrebat:

De ce o parte din băieți se asteaptă ca fata să scrie prima? Ce părere aveți despre fetele care scriu ele primele?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Avem si noi orgoliu nostru, daca ea tine la mine de ce nu-mi da un mesaj? de ce mereu tu ca barbat trebuie sa faci totul? sa le scoti fiecare cuvant din gura cu clestele,e jenant sincer asa ceva,parca isi vorbesc in scarba multe,romancele multe din ele asteapta totul pe tava ele sa nu faca nimic,sa vezi dincolo am fost o data dincolo daca fata te place te saruta direct,sare pe tine, la noi fiecare se crede printesa iar barbatul e catelusul ei de companie cu care defileaza prin oras si profita de el un timp apoi pa desigur nu toate unele, sunt si fete deschise la minte, multe din parinti aflati dincolo sau cu alta mentalitate, deci eu unu nu pot accepta pentru ca par un disperat plus ca o fata daca te place isi da mesaj, sau faza cu primul pas sa faca baiatul aiurea ma il placi du-te la el cu tupeu sarutal, ne plac tupeistele intre una frumoasa dar timida si cu fite si una draguta tupeista alegem pe aia tupeista, am o parere foarte buna despre fete care ele dau mesaj, sincer ma suprind si cred ca orice baiat e suprins si aprecieaza asta, numai suntem pe vremea bunicilor, azi suntem egali nu? pai sa faceti si voi primul pas cu tupeu dar nu sa fi sacaitoare, disperata ok

| Nemessys a răspuns:

Vai de mine deci asta e chiar o boala pentru voi, sa mor eu de nu. Cine naiba v-a bagat prostia asta in cap ca fata,, nu are voie" sa faca primul pas? Wtf... este o lege sau ce? Ce este asa anormal daca faca face primul pas? Zi-mi tu mie ce,, regula",,, lege" etc (cum vrei tu sa-i spui ) IDIOATA SI TAMPITA mai este si asta?

De curiozitate... cati ani ai?

,, De ce o parte din baieti se asteapta ca fata sa scrie prima?" Ba omule... ei nu asteapta... pur si simplu nu sunt interesati de fata aia. Simplu! Si ce mare catastrofa ar fi daca fata ar scrie prima? Ce este asa,, ilegal"? Bine ca ne facem noi propriile noastre legi si respectam cacaturile astea. Dar ceva cu sex inainte de 18 ani, nu respectam straight face.

Ce parere am eu de fetele care scriu primele? UNA FOARTE BUNA! Daca as primi un mesaj de la o fata si ea imi scrie cu dorinta de a ma cunoaste (nu din plictiseala ca nu are cu cine vorbi), eu am o parere foarte, forte buna despre ea. Imi plac genul ala de fete si le consider mai mature facand acest lucru. Nu ca toate printesele care fac doar ce aud in stanga si in dreapta. straight face

Si daca tot noi trebuie sa va scriem primii, atunci de ce doamne iarta-ma ne lasati cu seen? straight face De ce nu trimiteti voi mesajele. de ce nu va alegei voi cu cine sa vorbiti? Noi tot trimitem mesaj si seen, seen, seen, seen... si apoi va intrebati de ce nu incepem noi conversatia. straight face

Intr-o relatie cel mai bine ar fi : un pas facut de fata, un pas de baiat, un pas de fata, un pas de baiat si tot asa pana cand relatia urca in varf. Nu doar : pas facut de baiat, pas facut de baiat, pas facut de baiat, pas facut de baiat, pas facut de baiat, pas facut de baiat. straight face E O PROSTIE!

Singura chestie care mie unul chiar mi s-ar parea TOTAL PENIBILA ar fi ca femeia sa ceara in casatorie barbatul. Serios. deci asta pot sa zic ca este o chestie care DOAR barbatul trebuie sa o faca. In rest. celelalte lucruri pot fi facute si de fata. Primul mesaj poate sa fie scris de o fata, dorinta de a cunoaste baiatul poate sa fie din partea fetei, mesajul cu,, vrei sa iesim", poate sa fie din partea fetei, intrebarea cu,, vrei sa fim impreuna" poate sa fie din partea fetei, primul sarut poate sa fie din partea fetei. DECI NU CRAPA LUMEA!

E ciudat daca fata face primul pas, dar daca baiatul ar face TOTI absolut TOTI pasii, e perfect normal, nu? straight face

Imi pare rau ca am fost asa direct si dur. Eu de felul meu, nu sunt asa, dar ma enerveaza chestiile astea copilaresti si prostesti. straight face

Sa ai o zi frumoasa! Si daca esti fata, scoate-ti prostiile astea din cap! Daca tot vrei sa vorbesti cu un baiat, fa-o, nu te faci de rusine. Oricum, iti dai seama ca numai aia pusi pe combinatii si care abia au un neuron in cap te baga in seama.

| danutzu96 a răspuns:

Da' ce conteaza cine scrie primul? conteaza ce urmeaza dupa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În curând presimt că vor avea pretenția să le aducem si flori si ciocolată. Nu văd care este problema dacă o fată scrie prima, dă dovadă de încredere de sine.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Da mai stii? Poate vrea sa le si hranim... cred ca sa le mestecam si mancarea, sa respiram pentru ele. de ce nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Aaaa... Eu una prefer să îmi mestec singură mâncarea, dar când voi avea 90 de ani sigur am să îmi amintesc de tine laughing

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Ahm. ops, aia nu era la adresa ta rolling on the floor. Nu stiam ca esti fata, scuze.
Am zis aia la misto, deoarece chiar ma enerveaza chestia asta si daca o fata intr-adevar, vrea sa vorbesc cu un baiat, de ce nu i-ar scrie? happy
Gennu suport,, reginele" astea,, da ce ma? Eu sunt baiatul". Da da-te-n... straight face. Daca o sa aud vreodata asta de la o fata, sa mor eu de nu, daca o ajung sa ma casatoresc cu ea (Doamne ajuta). Nici de-al dracu ce sunt, nu am sa o ajut la gatit si facut curatenie si am sa-i zic cu cel mai mare drag,, dar eu sunt femeia... sau tu? Femeia trebuia sa faca curat in casa.winking "

Daca tot e sa o luam asa dupa magicul trecut happy. Ca unii au mintea inapoiata rau de tot si inca mai traiesc prin anii 50.

Eu nu am de gand sa,, impart" treburile in functie de s*x. straight face. Gen aia e fata trebuie sa faca : aia, aia, aia
Eu sunt baiatul, trebuie sa fac : aia, aia, aia.
In niciun caz straight face. Daca ne implicam amandoi in relatie si in treaba asta cu,, pasii", nu doar, eu, sunt sigur ca o sa iasa ceva bun. happy

Sunt in stare sa fac primul pas, de ce nu? dar daca fac maxim 2-3, as vrea si de la ea macar unul. Daca asteapta si al 4-lea pas, tot din parte mea, SA-L ASTEPTE MULT SI BINE! big grin happy

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

La cum evolueaza barbati din ziua de azi mai bine tampoane

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Stai linistit, nu am sa te iert niciodata laughing Sincer, eu una cred ca unii au ramas cu mentalitatea Evului mediu, ce spui tu cu anii 50 mi se pare lux. Si daca esti fata ce?! Poti face si tu primul pas, poti sa te ridici in picioare si sa spui ce nu iti convine ( eventual sa nu o dai in nesimtire ) poti face orice iti doresti, nu conteaza sexul. Nu suport genul acela de "reginute" "reginuti", care se lauda, cu toate rahaturile posibile, cred ca ei inca nu sunt constienti ca lucrurile ieftine, mereu atrag clienti (sper ca intelegi la ce m-am referit ). Daca ajungi sa iti imparti treburile dupa s*x, este destul de grav ( prostie semnalizata direct ), intr-o relatie trebuie sa se implice amandoi. Daca tie ca fata iti place de un tip, go for it! Daca te respinge, da-l d** si mergi mai departe.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ai nevoie draga?

Da draga am nevoie, nu vi sa imi potolesti nevoia

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Altă dată, nu am starea acum...

Abia astept sa stii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întotdeauna am considerat ca este de datoria bărbatului de a încerca iar cea a femeii de a alege - Semnat, cândva, Klepto.

Evul Mediu sau nu, susțin această logică.

| RaspunsuriSerioase a răspuns:

Nu conteaza cine scrie primul/prima atata timp cat scrie cinevawinking, we are all the same human material. Nu mai fiti asa introvertiti big grin

| Dopejkfd a răspuns:

Cu mentalitatea asta nu o să ajungi departe