Buna! Sti senzatia cand te dai in carusel si la sfarsit cand te dai jos nu mai sti ce e cu tine? Asa este si macinarea interioara. Vrei sa ai incredere si sa te poti baza pe prieteni, dar de frica sa nu-i ranesti, sa nu-i indepartezi dar mai ales ca sa intelegi tu pe deplin grandoarea problemei, te asezi singur, intorci problemele pe toate partile, inventezi solutii, descoperi avantaje si dezavantaje doar tu cu persoana ta. Astepti practic sa,, se linisteasca apele,, in interiorul tau, iar cand simti ca problema nu mai are niciun punct ocult pentru tine, impartasesti si cu prietenii in cautarea parerilor. Idee principala este ca omul cand da peste greutati refuza sa dea piept cu lumea, chiar si cu prietenii inainte sa se confrunte cu propia persoana, inainte sa-si faca planul de bataie. Sper ca te-am ajutat! Bafta
Asa-s si eu, vreau sa fiu singur in momentele grele. Sunt extrem de dificil, imi place sa suport suferinta singur, mi-s prea dragi prietenii mei ca sa-i bag in asa incurcatura. Pur si simplu simt ca vreau sa fiu singur.