anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce oamenii buni sunt luat de prosti? De ce preferam raul in loc de mai bine? Asa si cu fetele de exemplu, de ce le place sa sufere,in loc sa fie fericita langa un baiat bun. (Nu pampalau ) bun. Ca unii asa zic daca esti bun, sufletist esti pampalau. Asta pe mine sincer ma enerveaza la moarte. Toate zic asa ca vreau un baiat bun, si pana la final ii da shoot si tot la un bulangiu dinasta ajunge... de ce frate? Eu am 22 de ani sunt baiat. Sincer cu fetele eu stau f f prost,si nu sunt nici fraier nici pampalau. Da nu pot sa fiu ca unii care au succes la fete, dupa cum am vazut trebuie sa vorbesti mult deanpolea, sa minti cat mai mult, vrajeli maxim. cam astea sunt cheia succesului

2 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Cheia succesului e atitudinea ta. Dacă ar sta în mințit, bani, aspect fizic și alte prostii de genul, cei mai mulți ar fi singuri.

| OldSoul a răspuns:

In general treaba sta asa...

Ce e bine, e constant, e stabil, este plictisitor.
Ce e rau, e diferit, e imprevizibil, este interesant, iti da o stare de bine, de adrenalina.
Asa este si aici, daca vrei iti dau si o explicatie mai "ciudata" du-te in magazin si cumpara un oarecare produs, o sa vezi ca nu e nimic, dar du-te din nou, ziua urmatoare in acelasi magazin si incearca sa furi un produs, vei vedea ca exista o diferenta enorma intre senzatii.
Eh, asa e si cu iubirea, plus ca aici se mai aplica gandirea aceea ca "pe asta il pot avea oricand", "daca sunt cu unul smecher toate o sa fie invidioase pe mine".
Cam asa sta treaba.