| PredatoR a întrebat:

De ce oamenii care poarte haine de firmele Armani, Versace, D&G, Gucci etc. sunt vazuti drept cocalari, manelisti etc? Acum omu' trebuie sa se imbrace din piata ca sa nu fie criticat, n-am inteles asta niciodatahappy

4 răspunsuri:
| BlackVeil a răspuns:

E ok sa te imbraci de la aceste branduri,dar nu mai este ok atunci cand te dai in spectacol si ii jignesti pe oamenii ce se imbraca de la "piata". Este chiar suparator atunci cand vezi un tiganoi analfabet,impodobit din cap pana in picioare cu aur(sau tabla vopsita in auriu),plin de fite cu ochelari giganti de la dolce CACAbana, folosind diverse apelative (ex: saracule,infometatule) la adresa unei persoane normale, ce-si castiga painea intr-un mod corect.
Cum am mai zis, este ok sa porti haine de la "Versace","Armani","Gucci", atata timp cat te comporti ca un om normal...

| luciana200972 a răspuns:

De regula, o parte din cei care poarta aceste firme se si poarta ca niste cocalari, si nu neaparat ca imbraca acest gen de haine dar nu le asorteaza cu gust si in general cumpara acel gen de imbracaminte care are firma inscriptionata maaaare pe piept sau pe spate cu sclipici, ceea ce mi se pare de foarte prost gust, si pe langa asta multi poarta imitatii ieftine si prost lucrate. nu este o regula asta, de ex eu ador versace si nu am auzit pe nimeni spunand ca sunt manelista sau cocalara. atata imp cat stii sa porti o haina nu conteaza firma

| iliii03 a răspuns:

Sunt ok hainele de la aceste firme, numai ca alea din piata ies foarte tare in evidenta si de aceea acei oameni sunt " cocalari "... Un tricou D&G, Gucci sau Versace este un tircou simplu...

| PredatoR explică:

Am gresit la exprimare... sorrybig grin