| Alice_6278 a întrebat:

De ce oamenii de la tara ink sunt simpli si modesthi, pe cand la oras tie frica din casa ta sa ieshi?

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Cine spune? Da`cruz?laughing
Nu crede, nici la tara nu e asa cum pare.Noroc ca mai sunt cei mai batrani asa peste 30-40 de ani caci restul e golanime curata.Sunt si la tara numai pitipoance, cocalari, fite de doi lei, care in curand se vor inmulti si nu prea se va mai face diferentastraight face

| ana2205 a răspuns:

La tara esti nevoit sa-ti castigi painea cu propriile maini. Uneori copil fiind mulcesti de-ti iese sufletul, si poate tot nu esti apreciat.Cand cunosti greutatile munci de jos nu-ti mai arde de fite.
Pe cand la oras e mult mai usor pentru un copil, el nu este impovarat de grija zilei de maine.
Si diana are pe jumatate dreptate.Sunt sate mai putine unde se traieste intr-adevar bine. Dar du-te la camp, prin Baragan, Dobrogea sa vezi ce viata de caine duc aia pe acolo.Nici cei de la munte nu sunt prea fericiti, dar o duc totusi mai bine in ultimul timp(caci sa pierdut meseria de cioban).
Asa ca cei de la tara se cam multumesc cu ce au si se sacrifica pentru copii lor.

| AndreeaLupan a răspuns:

Pai pentru ca cei de la oras se considera mai buni, mai deosebiti, mai modesti.Si de aeea iti e frica sa iesi din casa, caci toti vreau sa arate prin fapte rele ca ei sunt mai buni.

| viseaza a răspuns:

Pentru ca oamneii de la tara nu-si permit sa fie fitosi pentru ei nu exista fite ei sunt mereu modesti munciitori pentru ca nu au atatia bani si stiu valoarea lui in schimb cei de la oras sunt fitosi nu stiu cat de mult muncesti pentru banii si se cred mari regi ca vin din bucuresti sau cluj sau asta nu de la tara!

Întrebări similare