Pt ca nu toti au acealasi caracter, persoanlitate.Depinde de fiecare-n parte.Nu toti sunt asa, de pe acest site.Ca de exemplu eu ! Opiniile nu coincid. E mai bine sa spui ce crezi, nu ce vor ceilalti sa crezi sau ce sa auda.Nu-i baga in seama ! Treci peste, ignorand asemenea 'specii'!
Eu spun mereu ca aceasta nu este o competitie ca sa fiu expert si nujt ce, nu intru pe site-uri din interes daca stiu stiu daca nu tac si trec mai departe pentru ca mai sunt atatea si e imposibil sa nu stiu la niciuna.
Poti sa iti spui parerea.Atat timp cat scrii romaneste si fara sa provoci alti useri, poti sa iti exprimi parerile. Daca te referi insa la faptul ca spunandu-ti parerea vei lua stupid si nefolositor asta e cu totul alta povesteN-ai cum sa convingi 73. 000 de useri ca raspunsul tau e bun. Ce conteaza cu adevarat e ca tu sa crezi ca ai dat cel mai bun raspuns la intrebarea respectiva
Pentru ca unii oameni pot fi tare ciudati uneori, iar atunci cand le spui ce vor ei sa auda, le este mai usor sa accepte situatia, decat atunci cand le dai alternativa (care unori poate fi mai dura, emotional sa spunem), iti trebuie ceva maturitate sa te detasezi si sa vezi totul obiectiv. si mie mi s-a intamplat si sincer in prima faza m-am cam suparat, dar mi-am dat seama ca, din fericire, oamenii sunt fericiti si, tot din fericire, nu gandim la fel.
tu fi multumit ca dai niste raspunsuri corecte, bune si care poate ajuta pe cineva.
multa bafta
Pentru ca unora le place sa fie aprobati, chiar dac si ei stiu(in adancul lor) ca nu au dreptate, deoarece asa se simt ei mai importanti, simt ca si parerea lor conteaza...