Toată faza cu „nu-mi pasă de fizic" e o abureală veche. Nu ar trebui să te intereseze ce fac alți oameni sau ce spun, fiecare face ce vrea. Sunt sigură că probabil te enervează (și eu pățesc asta foarte des), dar ignoră-i. Spun asta doar ca să pară drăguți/oameni buni (modele de urmat) în fața altora, deși nu sunt cu nimic mai presus decât ceilalți. Eu recunosc că pentru mine contează și aspectul fizic, atunci când vezi o persoană nu-i vezi direct sufletul, ci o vezi pe ea. Asta nu înseamnă că persoanele mai puțin atrăgătoare nu își vor găsi sufletul pereche, până la urmă gusturile nu se discută.
Deci, revenind la întrebarea ta, oamenii aceștia nu sunt decât niște lași cărora le este frică să spună ce gândesc cu adevărat. Nu fac altceva decât să spună niște lucruri inutile ca să se dea bine pe lângă alții, crezând că vor fi mai superiori în acest fel. Toată lumea își dorește să fie apreciată, probabil de aceea majoritatea minte în ziua de astăzi.
Sper că ți-am răspuns la întrebare, o zi bună îți doresc!
Noi, baietii, suntem interesati de fete in primul rand dupa aspect. Daca imi place cum arata o fata, atunci ma apropii de ea. Daca nu, n-am cum sa-i vad sufletul, si da, mi-ar fi rusine sa umblu cu o fata care nu arata cel putin ok. In plus, la cat timp petrec fetele pentru a se aranja, aspectul ne da si cateva indicii despre personalitate.
Fetele in schimb nu sunt interesate toate de fizic, si le felicit pentru asta, ca altfel am fi fost forever alone, cel putin jumatate din baieti/barbati
Deci... Eu nu sunt ipocrit, si in general baietii cu capul pe umeri nu sunt, recunoastem ca prima data ne uitam la:
-fata
-fund
-minte.
Care e ok doar la primele doua ar merge de dus la hotel, care o are si pe a 3-a, de prezentat parintilor, daca e genul Multi se multumesc doar cu hotelul, cat mai des, ca-i la promotie.
Ipoteza ta este falsa, eu inca nu am vazut pe nimeni care sa se indragosteasca repede de o fata mai putin frumoasa, pe motiv ca deja i-a vazut sufletul ei curat. Este insa adevarat ca se intampla si asa ceva, dar dupa un timp destul de lung, petrecut in jurul acesteia.
Eu nu cred, mie mi se mai intampla sa indragesc sau sa iubesc o fata care nu ii model in PlayBoy... Conteaza multe lucruri la o persoana pana sa ajungi sa o iubesti.
E amuzant, dar ai intalnit vre.o data o persoana frumoasa cu tot ce vrei tu si cand a inceput sa deschida gura, brusc sa nu mai conteze celelalte calitati? Eu am trecut prin asta
Dar la prieteni, de exemplu, daca unu a avut un accident, sau a patit ceva, il alungi de langa tine si gata? De obicei, astia care nu sunt sunt atat de "norocosi" sunt mai cizelati si mai cu caracter, deoarece au avut o viata mai grea, si stiu sa aprecieze pe cineva sau ceva cum se cuvine.
Te pup, si iti urez un an mai usor si mai prosper din toate privintele.