| valintinvalic2011 a întrebat:

De ce oare acum nu poti avea prieteni adevarati de ce toti acum se uit numa la bogatii si cit ai bani tin la tine toti si cind iti trebuie ajutor toti pleaca si nimeni nu te cunoaste? oare cit va fi asa sadsadsadsadsadsadsadsad

Răspuns Câştigător
| jessikz0r a răspuns:

Asta-i filmu' vietii... obisnuieste-te ca dai numai de perversi! Sa n-ai incredere in nimeni, ca nimeni nu-ti vrea binele. Singurii care conteaza cu adevarat si nu te-ar lasa niciodata sunt parintii si fratii tai happy Bafta!

| valintinvalic2011 explică (pentru jessikz0r):

Da asa m-am gandit si eu ca sa nu am incredere in nimeni si asa va fi mai sigur ca nu asa aiba cine sa ma insele si asa fa vi ma bine multumesc de sfat

| jessikz0r a răspuns (pentru valintinvalic2011):

Cand ai sa le patesti, crede-ma ca nu te vei mai increde in nimeni si vei gandi ceea ce vei spune de 100 de ori inainte sa faci ceva, dar pana nu le traiesti pe pielea ta n-ai cum sa-ti dai seama, cam asa-m patit si eu, explicandu-mi-se in nenumarate randuri, n-am ascultat niciodata.Imi spuneam c-am prieteni adevarati, niciodata nu mi-ar face ceva si uite ca m-au ars cand imi era lumea mai draga. Unde ma durea cel mai tare, acolo m-au lovit. Sper totusi, ca tu, nu va fi nevoie sa treci prin asta. Mult succeshappy

| valintinvalic2011 explică (pentru jessikz0r):

Multumesc asa cred si eu

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
Poate şi tu la rândul tău cu sau fără băgarea ta de seamă ai refuzat prietenia cuiva care poate ţi-ar fi fost prieten adevărat. Reflectează bine asupra acestui subiect şi dacă îţi aminteşti de vreo persoană căreia i-ai făcut asta, încearcă s-o recâştigi cumva.

| valintinvalic2011 explică (pentru Adry05):

Nu n-am avut asa persoana nimeni nu vorbeste cu cineva daca nu ai bani si cit iti trebuie ajutor la toti ii esti prieten si cind ii ajuti pe urma nu mai esti la nimeni prieten

| IsabelaIssa a răspuns:

Poti avea daca inveti sa tii alegi cu grija. Nu iti trebuie 10 prieteni falsi, ci unul, doi, dar buni.

Întrebări similare