Stupiditatea asta ne omoara, nu numai cu temele dar si cu banii, mai tii minte cum in fiecare zii nu exista unu sa ne intrebe daca nu avem 5 mii de vreo 10 ori, dupa ce si-au cheltuit banii pe tigari si prezervative
Draga Soare, cei ce asteapta ajutor la teme pe TPU in nici un caz nu s-au chinuit si tot nu reusesc. Sunt niste lenesi cei care posteaza intrebari din-astea. Cei care isi fac temele singuri nu scriu intrebari din-astea.
Mda.sunt de acord cu tine.Bine,daca ai nevoie la un exercitsiu, mai dificil. poti cere ajutorul, dar nu cu toata tema care pe deasupra mai e si simpla.
Una din 3 intrebari e legata de teme(astazi)
Se vede ca a venit scoala.Eu imi fac temele acasa. Iar daca nu stiu un exercitiu ceva, o intreb pe o colega la scoala. Dar sunt unii care nu scriu nimic, nici nu se uita ce au tema si vin in clasa si copiaza toata tema.Si nici nu isi invata lectia.SI dupa sunt suparati ca vai, au luat nota mica, desi au avut tema
Draga 7h30 dar nu te-ai gandit ca poate unii dintre cei care isi posteaza aici "tema", s-au chinuit sa o rezolve dar nu a reusit?
Nu-i baga pe toti in aceeasi oala.
Nu le iau apararea, unii intr-adevar sunt lenesi dar altii poate chiar incearca sa-si faca o anumita tema dar nu reusesc si de aceea cer ajutor.
Dupa parerea mea, nu strica sa-i mai ajutam pe unii care intr-adevar au teme putin mai grele. Totusi, sa nu fim asa rautaciosi.
De acord . Le e mai usor sa puna o intrebare decat sa stea 1 ora sa incerce sa faca singuri ceva