Nu exista prostie. Exista ignoranta. Exista oameni prosti pentru ca nu au ambitie si nu vor sa gandeasca mai departe de nimicurile zilnice.
Pentru că nu toţi suntem la fel. Trebuie să mai fie şi oameni de-aceştia cu care să ne confrutăm. Astfel suntem puşi la încercare.
Cred că ai auzit şi tu de "Rău cu rău, dar mai rău e fără rău."
P.S: Nu putem fi toţi perfecţi... Dacă stai să te gândeşti nu e nimeni! Fiecare avem ceva care îi deranjează pe prieteni, familie etc.
Pentru ca omul nu isi pune mintea la contributie. Ii place ca tot timpul altul sa gandeasca in locul lui. Uita-te pe acest site sa vezi cati isi posteaza temele. Iar asta e doar un exemplu!
Cum spunea Alexandru Paleologu,, prostia este eterna si invincibila". Nu are rost sa te mai intrebi de ce exista.
Pentru ca fara ei ne-am plictisi.Ce zi ar mai fi aia fara sa te inveseleasca o idiotzenie spusa de un om prost?
Eu consider ca exista oameni prosti ca sa nu ne plictisim si sa avem de cine rade. Dumnezeu i a creat asa, sa ne mai condimenteze viata caci daca am fi tot destepti si frumosi n am avea pe cine sa batjocorim si cui sa i aratam ca greseste.Binenteles de aia se numesc prosti, tot ca ei o sa faca dar cel mai bun sau nu prea bun lucru e atunci cand ii vezi in actiune.Si cand esti nervos/oasa ai cine sa omori ^_^
Pentru ca oamenii destepti nu ar putea sa conduca pe nimeni.Astfel oamenii prosti sunt condusi de cei destepti
PangeeaRogvaiv întreabă:
Penaaaa1 întreabă: