Si eu patesc acelasi lucru. Este din cauza ca tii mana atata timp relativ nemiscata pe mouse, iar daca ai si circulatia sangelui mai defectuoasa, cu atat mai multe sanse sunt sa se intample asta. Dar nu e nimic pentru care sa iti faci griji, poti sa iei o pauza, din cand in cand.
Nu ai circulatia sanguina, incearca sa tii mana in jos, nu in sus! Daca vei tine mana in sus circulatia sanguina se va incetini si mana va deveni rece si va amortii.
Cand stai cu mana pe mouse ti se raceste fiindca temperatura din camera este scazuta si fiindca nu o poti incalzi din moment ce ea sta pe mouse :*.
Pai hai sa vedem, ai o mica problema cu circulatia, datorata si pentru faptul ca ti mainile intinse departe de corp, deci nu ai de ce sa te temi. nu ai nici o problema. si daca stai cu mana ridicata 30 min la fel se intampla. si este accentuata si de faptul ca mouse-ul are o temperatura un pic mai mica decat cea a corpului tau, si astfel iti raceste si manuta
spor la treaba! si click-uri fericite!
Cand tii mana pe mouse iti tii mana indoita, ceea ce face ca sangele sa nu circule prea bine, astfel iti amorteste mana, incearca sa stai mai departata de mouse, sa tii mana cat mai dreapta, asa n-o sa ai probleme.
Si mie mi se intampla. Acum am obs si eu. Am citit intrebarea ta si apoi mi-am atins mana, brr!
Probabil de la circulatia sangelui...