Eu sunt inteligent, am note bune la scoala, nu ma bate nimeni si nu sunt stresat. Deci despre ce vorbesti tu acolo?
Cei care se supraevalueaza si se cred superiori se izoleaza de lume ca prostii si habar nu au cum sa se comporte cu ceilalti.
Eu continui sa sustin ca toate persoanele care au astfel de probleme nu au incredere in sine si in fortele proprii, de ce sa te izolezi de restul lumii cand poti sa te amesteci printre ei. De ce sa fii cel care sta in banca in pauze si citeste, scrie sau pur si simplu sta acolo singur, cand poti sa fi cel care face glume cu toti si se distreaza, sau cel care sta de vorba cu toti si toate.
Inteligenta nu inseamna cunostinte, si in nici-un caz inteligenta nu este de un singur tip, si nu se limiteaza doar la orele de curs.
Faptul ca sustii ca esti inteligent/a si esti tachinat si batut de altii, asta exclusiv in mediul scolar nu este decat o frustrare de a ta, strict personala, un om cu adevarat inteligent, ar stii cum sa evite aceste conflicte ori sa ii bata pe aceia care il irita, acum ce, daca pumnii tai au minte, cu ce esti tu mai presus, demonstreaz-o batandui praf.
Eu am un coleg in clasa,mai bine zis mai multi Care sunt toti impotriva mea. in fiecare pauza vin al mine la banca si se iau de mine chiar daca nu iau nota, etc etc Dar numa cu mine au ceva desi nu sunt singurul...e adevarat, sunt cel mai inteligent baiat din clasa, dar...
@CrazyTeenager nu pot is prea multi si prea ...mari ...plus ca unu dintre ei ( cel mai cel) stie toata scoala
Deoarece inteligenta poate oftica alte persoane. Oricarui i se poate intampla. De exemplu si eu am o colega care tot timpul se oftica daca iau tot felul de note bune si laude, si incepe instantaneu sa ma cicaleasca sau sa ma-npunga...si nu numai mie!
Eu consider ca ce trebuie sa faci e ori sa stai departe de acesti colegi, sau sa consulti un diriginte sau profesor, caci daca lovesti si tu nu rezolvi nimic
SimonaBubu întreabă: