anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce oare mai exista parinti care daca afla ca ai prieten...simti ca te omoara?(sunt bucuroasa ca nu mi s-a intamplat inca), voi c e fel de parinti aveti? cu o minte si o parere din 1900straight facesadsad?

Răspuns Câştigător
| Gabitzaa a răspuns:

Ai mei st ff comunisti da mai tarziu o sa ne prinda de binehappy

5 răspunsuri:
| ionuutzuu a răspuns:

Mai tarziu o sa le multumesti pentru. gandirea lor chiar daca acum o sa ti se para absolut absurd aceasta chestie.

| Adison a răspuns:

Nu ti se pare ca-i judeci prea aspru? Un cuvant mai potrivit ar fi prea "protectivi", dar in niciun caz "cu o minte si o parere din 1900". De exemplu eu vorbesc deschis cu mama mea. Tata nu prea se baga in chestii de fete.Si am fost foarte sincera cu ea, i-am spus ca de baiatul ala imi place si ca el imi impartaseste sentimntele. Poate daca vorbesti sincer si deschis nu va tipa spunand ca nu este bine, ti-ar explica de ce nu ai voie. Poate ca parintii care fac asta au motive sa nu le lase sa-si faca iubiti, mai stii? Pune-te in locul lor pentru 5 minute. Daca intr-o zi afli ca fata ta se pupa cu unul de care habar nu ai cine este, ce fel de persoana este, si colac peste pupaza mai si fumeaza(si o invtata si pe fata ta sa faca la fel), poate bea(peste masura si dupa face urat), sau se drogheaza. Eu una de cate ori imi place de vreun baiat ma destainuiam ei. Si asa ar trebui sa faca oricine! Asadar parintii mei au o gandire de secolul 21(mai exact de anul in care suntem).

| Adison a răspuns:

Si scuze pentru greseli de ortografie[am observat ca am cateva]. happy

| bradysandro a răspuns:

Pai e normal daca ai sub 14 ani. iar daca ai intre 14 si 18 ani ar fi normal sa te supravegheze sa nu ramai inchisa singura cu el in camera ca cine stie ce prostioare faceti. iar daca ai peste 18 ani ar fi bine sa faci ce vrei tu

| miki_2986 a răspuns:

Fiecare parinte are grija de copilul sau si se intereseaza despre viitorul copiilor sai.