Incearca sa cunosti si altfel de persoane, si ai sa vezi ca ce ai cunoscut tu pana acum, nu constituie majoritatea si realitatea. Exista si fete serioase in lume, care stiu sa iubeasca, sa aprecieze, care unele din ele au parte la randul lor de barbati buni sau rai, pentru ca aici nu e vorba doar de femei. Exista si barbati care umbla dupa bani, sau doar dupa sex, dar de ce sa nu vedem partea buna a lucurilor!? Tu iti alegi ce persoane vrei sa ai in jurul tau. Incearca sa fi cat mai pozitiv si o sa atragi asupra ta lucruri bune, nu singuratate si ganduri negre.
Este adevărat ceea ce spui. Și eu sunt fată, am 16 ani și pot zice că și eu sufăr de această singurătate prin simplul fapt că sunt diferită de restul. Nu beau, nu fumez, urăsc bârfa, minciuna și nu stau cu persoane cu care nu mă simt în largul meu. Sunt dezamăgită de faptul că multe fete sunt așa de naive și pun botul la niște cuvinte frumoase spuse de băieți care nu vor decât să își bată joc de ele. Acum fetele nu mai sunt abordate cum erau înainte, acum ele abordează băieți, postând pe facebook poze cât mai compromițătoare și provocatoare doar pentru a atrage atenția. Și repet: nu toate fetele sunt materialiste, nu toate sunt ușoare. Sunt și fete normale și cumsecade, dar ideea e că ele se izolează de societatea asta care nu face decât să judece.
Hai sa nu mai dramatizam, si ala stia cu cine statea si stia la ce sa se astepte! Mai mult a fost invidia ca a fost lasat pentru altu! La cati prostalai sunt in jur e si pacat ca cineva sa nu profita de ei!
E doar parerea ta, realitatea e alta. toate femeile pe care le cunosc eu sunt stapane pe propria persoana si incearca sa realizeze si chiar reusesc sa realizeze tot prin forte proprii. Daca unele femei sunt oportuniste si incapabile de mandrie si onoare nu trebuie sa generalizam
Salut,
Cred ca aici gresesti destul de tare. Persoanele pe care le cunosti tu (direct sau indirect) au aceste probleme.
Cele pe care le cunosc eu nu au deloc aceste probleme.
Pare sa fie o problema de anturaj. Poate e momentul sa incepi sa te gandesti serios la a iti schimba anturajul.
In plus practicarea unui sport ar putea sa te ajute la mai multa incredere in tine.
Si bag-o in seama pe IngerasulAlb care ti-a scris. Poate vibrati pe aceeasi unda...
Ele au invatat de mici ca trebuie sa stea langa un barbat stabil. Au vazut sice bine o duc unii dar na... Nimeni nu poate fi bogat peste noapte. Chestia e ca si baietii se dau mari cu BMW si dupa se plang de fete doar pentru ca le place BMW-ul. Lumea devine din ce in ce mai materialista. Acum trebuie sa fi bun doar in maxim 10 perioade ale anului.
patrizia696 întreabă: