| AbeautifulMind a întrebat:

De ce oare s-a schimbat lumea atat de mult, de ce oare nu mai este nimic ca pe vremuri, de ce oare totul in ziua de azi se rezuma la bani si naivitate? Am 17 de ani si tocmai am vazut in plina strada cum doi iubiti se certau. El fost parasit de iubita deoarece nu avea o stabilitate economica atat de mare cum vroia ea, poate si varsta era de vina, nu parea a avea mai mult de 19, 20 de ani... infine, dupa prietena lui a plecat chiar in fața sa cu un alt barbat de 30 de ani intr-un Audi A4. Am stat de vorba cu el si mi-a spus ca a tinut enorm la ea si avea intentii serioase, dar in ziua de azi 99% din fete se uita numai dupa baieti cu masini si bani, iubirea nu mai conteaza absolut deloc. Si sunt perfect de acord cu el,daca in ziua de azi, iubesti, esti luat de prost de fiecare data, nu mai este nimic ca pe vremuri. Foarte multe fete considera ca pot trai foarte frumos pe seama unui barbat cu multi bani pentru care nu au niciun sentiment. Isi vand practic tineretea si aleg partea usoara a vietii, o parte care nu duce nicaieri insa. Si este evident inctoro ne indreptam straight face Am ajuns sa iubesc singuratea, iubirea va ajunge un sentiment ce nu mai merita investit iar lumea va deveni tot mai oarba si mai cruda. Respect persoanelor care inca stiu ce vor de la viata si aleg partea placuta a ei.

6 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Incearca sa cunosti si altfel de persoane, si ai sa vezi ca ce ai cunoscut tu pana acum, nu constituie majoritatea si realitatea. Exista si fete serioase in lume, care stiu sa iubeasca, sa aprecieze, care unele din ele au parte la randul lor de barbati buni sau rai, pentru ca aici nu e vorba doar de femei. Exista si barbati care umbla dupa bani, sau doar dupa sex, dar de ce sa nu vedem partea buna a lucurilor!? Tu iti alegi ce persoane vrei sa ai in jurul tau. Incearca sa fi cat mai pozitiv si o sa atragi asupra ta lucruri bune, nu singuratate si ganduri negre.

| IngerAlb a răspuns:

Este adevărat ceea ce spui. Și eu sunt fată, am 16 ani și pot zice că și eu sufăr de această singurătate prin simplul fapt că sunt diferită de restul. Nu beau, nu fumez, urăsc bârfa, minciuna și nu stau cu persoane cu care nu mă simt în largul meu. Sunt dezamăgită de faptul că multe fete sunt așa de naive și pun botul la niște cuvinte frumoase spuse de băieți care nu vor decât să își bată joc de ele. Acum fetele nu mai sunt abordate cum erau înainte, acum ele abordează băieți, postând pe facebook poze cât mai compromițătoare și provocatoare doar pentru a atrage atenția. Și repet: nu toate fetele sunt materialiste, nu toate sunt ușoare. Sunt și fete normale și cumsecade, dar ideea e că ele se izolează de societatea asta care nu face decât să judece.

| sappy a răspuns:

Hai sa nu mai dramatizam, si ala stia cu cine statea si stia la ce sa se astepte! Mai mult a fost invidia ca a fost lasat pentru altu! La cati prostalai sunt in jur e si pacat ca cineva sa nu profita de ei!

suntserios
| suntserios a răspuns:

E doar parerea ta, realitatea e alta. toate femeile pe care le cunosc eu sunt stapane pe propria persoana si incearca sa realizeze si chiar reusesc sa realizeze tot prin forte proprii. Daca unele femei sunt oportuniste si incapabile de mandrie si onoare nu trebuie sa generalizam

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Cred ca aici gresesti destul de tare. Persoanele pe care le cunosti tu (direct sau indirect) au aceste probleme.

Cele pe care le cunosc eu nu au deloc aceste probleme.

Pare sa fie o problema de anturaj. Poate e momentul sa incepi sa te gandesti serios la a iti schimba anturajul.

In plus practicarea unui sport ar putea sa te ajute la mai multa incredere in tine.

Si bag-o in seama pe IngerasulAlb care ti-a scris. Poate vibrati pe aceeasi unda...

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Ele au invatat de mici ca trebuie sa stea langa un barbat stabil. Au vazut sice bine o duc unii dar na... Nimeni nu poate fi bogat peste noapte. Chestia e ca si baietii se dau mari cu BMW si dupa se plang de fete doar pentru ca le place BMW-ul. Lumea devine din ce in ce mai materialista. Acum trebuie sa fi bun doar in maxim 10 perioade ale anului.