| ionika17 a întrebat:

De ce oare simt si gandec ca no sa fiu niciodata cu vreo fata, va fi doar ca nu gandesc pozitiv sau de ce? Ma simt foarte confuz.Cand ii vad pe alti impreuna, si ma gandesc ca eu nu am prietena imi vine sa mor zic ca eu no sa fiu niciodata ca ei de ce? Oare ei au ceva mai bun ca mine sunt mai frumosi, ce poate sa aiba ei mai bun ca mine. Da poate si ca tot imi zic in gand ca nu sunt frumos si ca la mine nu se uita nici o fata.Chiar am nevoie de cineva, Oare voi fi si eu fericit?

Răspuns Câştigător
| bkmad a răspuns:

Uite eu zic sa numai gandesti asa sa incerci sa cauti o fata pe placul tau cu pareri ca ale tale de fapt incearca sa cunosti mai multe fete si vei vedea care este cea mai apropiata de gusturile tale dar insa nu o lua prea repede ca este potrivita trebuie sa analizezi bine. Fi mai increzator in tine gandeste-te imagineaza-ti ca totul este frumos insa nu-ti face iluzii prea mari. Sigur ca vei fi fericit asa zic multi astea sunt gandurile si spusele mai multor nu este singurul poate cum iti vorbesc eu acum mai sunt si alte fete care o pot face si care te inteleg cu adevarat dar nu trebuie decat sa cauti persoana potrivita sau sa astepti sa nu te mai gandesti mereu la asta. Si gandeste-te bine daca tu esti bun si crezi ca iti va sta bine cu o fata!

10 răspunsuri:
| Boniboon a răspuns:

Nu ai destula incredere in tine.Candva vei gasi fata visurilor tale, crede-ma.

| BlueRose1 a răspuns:

Ba sigur o sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca si sa te faca fericit doar ca pana atunci trebuie doar sa astepti doar nu e sfarsitul lumii tongue

| ioana181 a răspuns:

Cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti bate capu prea tare. O sa apara cand te astepti mai putin. A si nu uita: gandeste pozitiv!winking

| Andra_3863 a răspuns:

Draga...esti cam pesimist.Nu crezi?
Esti singur? So what? Asta nu e ceva chiar asa de rau. Ii vezi pe altii de mana cu prietena? Bucurate pentru ei in prezenta unor amice. Fetele adora asta. Cel putin eu. O sa iti zic ce ma atrage pe mine la un baiat:
-Felul in care vorbeste. Nu ma deranjeaza sa injure... da` nu in exces
-Felul in care se comporta.Cand sunt cu el pe strada, chiar daca suntem doar amici, sa nu scuipe sau sa fie cu figuri...
-Parfumul lor ma atrage foarte mult.Intotdeauna mi-a placut sa ies cu un baiat aranjat...adica parul facut cu gel, parfumat. Orice fata care il vede sa intoarca capul dupa el.[Asta nu e doar la voi, relax]
-Si pur si simplu sa fie langa mine cand am nevoie de un sfat, sa imi zica ceea ce stie ca imi place sa aud.
Spre exemplu, actualul meu prieten m`a facut sa imi placa de el pur si simplu zicand totul ca mine.Inainte sa ii "marturisesc dragostea mea" un tip mi-a zis ca nu am abdomenul plat, asa cum ii place lui.Si i-am zis lui.Si el mi-a zis "Mie imi place abdomenul tau absolut deloc plat.:X"
Pe fete toate nimicurile astea le topesc.Chestiile complexe, poezioare si tot felul de fraze de agatat ori ne plictisesc, ori ne scot din sarite.happy
Si inca o chestie-cheie.laughingSa nu contrazici o fata.laughing Mai ales cand are nervi.rolling on the floor
Si, oricum, Sanziana va veni cand te vei astepta mai putin. Good Luck.:*>big grin

| dllm. a răspuns:

Da. inteleg. asa eram si eu.defapt sunt
nu caauta fericirea, ca nu o vei gasi. las-o ca te va cauta ea happy ai rabdare si fi optimist, sa ai incredere in tine. si capu` sus!

| ionika17 explică:

17 ani facsadpentru cine o intrebat

| idontknow a răspuns:

Este adevarat! nu dispera ca nu este sfarsitul lumii! ai rabdare...cu siguranta vei gasi persoana pe care o doresti, esti tanar, suntem tineri avem toata viata inainte, bucura-te asa cum sti tu mai bine de acesti ani, fiind ca nu ne vom mai intalnii cu ei, iar dragostea va veni cu siguranta!winking

| Bacemi a răspuns:

Asta se numeste lipsa de incredere. Am trecut si eu prin asta.
Trebuie sa iti stabilesti niste prioritati in viata. Femeile niciodata nu vor fi o prioritate insa prezenta lor in viata ta va fi in functie de aceste prioritati. E important sa iti dai seama cine esti si ce vrei de la viata. Iti garantez ca peste ani vei fi mai increzator. Poate nu pentru ca ai intalnit marea iubire insa pentru ca vei intelege mai bine acest fenomen si nu vei mai avea aceasta disperare. Atunci vei primi femeile ca pe ceva banal si vei fi surprins si vei dori doar aceea femeie deosebita pe care ai cautat- mereu. Abia atunci vei putea face pasul pentru o relatie adevarata. Incearca sa vorbesti mai des cu fetele, vezi si tu diverse pareri si vezi in ce masura corespunzi sau nu cu barbatul visurilor oricarei femei. Nu poti fi placut de toate femeile dar in functie de ce vrei de la viata poti sa iti dai seama ce fel de femeie vrei. Abia apoi iti dai seama ce schimbari trebuie sa faci pentru a putea si cuceri o astfel de femeie. E un proces ce dureaza si trebuie sa ai rabdare si sa te dedici altor obiective mai importante pentru a atinge un echilibru in viata ta. Abia apoi trebuie sa cauti relatia pe care o visezi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai motiv sa te ingrijorezi. Singurul motiv pentru care cred ca iti doresti sa ai o prietena este fie ca unii colegi - prieteni te intreaba ce iti face prietena (de ce nu iti faci, sau alte intrebari de acest gen) sau chiar rudele te preseaza sa iti gasesti o prietena.Trebuie sa te gandesti... daca tu, in constiinta ta, cu adevarat iti doresti o prietena sau ti se pare o necesitate a zilei actuale. Faptul ca ii vezi pe altii tinandu-se de mana sau alte bla-blauri nu trebuie sa te duca cu gandul ca ei sunt mai grozavi ca tine daca au prietene (si mai ales niste frumuseti). Cunosc cazuri, cand baieti macho duduiau de prostie si cand ii vedeai ti se facea si scarba /dar care aveau prietene doar pentru sex. Nu cred ca iti doresti asa ceva. O fata draguta si buna, care sa te iubeasca cu adevarat pentru valoarea ta o vei gasi curand. Nu te gandi ca nu o sa ai prietena sau chestii din astea pentru ca iti faci rau si te incarci cu energie negativa care respinge oamenii. Esti un baiat talentat asa ca nu te descuraja. Si nu te gandi ca esti diferit (intr-un sens rau) de ceilalti oameni (baieti) pentru ca nu ai prietena. Fii tu insuti si nu incerca metode ieftine de pe net de atragere a fetelor pentru ca nu prea au efect, ci dimpotriva. O fata adevarata te va iubi nu pentru aspectul tau fizic sau bani... ci pentru modul tau de a fi, de gandire. Un sfat util ar fi sa incerci sa nu te dai mare in fata unei fete sexy pentru ca nu prea ii convine. Iar sunt cam timide, asa ca va trebuii sa insisti cu ele. Oricum ce e al tau e pus de o parte. Crede-ma nici nu visezi ce repede vei avea o prietena. Totul e sa incerci pe cat poti de mult sa nu fi egoist. In rest - baftă la fete! happywinking