Depinde si de strain la inceput te intelegi dar poate acel strain are intentii sa iti traga teapa si sa te lasa ca pe o carpa aruncata. Parintii sunt cei mai importanti ei cei care ne-au crescut o viata intreaga merita ajutorul nostru. Lumea a ajuns asa din cauza saraciei (lipsa de bani) si profita de altii.
Oamenii sunt stresati si nervosi pentru ca nu mai au timp liber, pentru ca totul este scump, pentru ca se tem sa nu fie dati afara de la servici din cauza unuia cu 2-3 facultati.
Dispret cred ca e un cuvant cam dur. Si eu am frate si da, nu ne intelgem foarte bine. Vreau sa spun ca nu exista zi in care sa nu ne certam si niciunul din noi nu suporta sa isi imparta lucrurile. dar asta nu inseamna ca nu ne iubim, cu toateca nu o aratam in fiecare zi. Lumea nu e cruda, noi o facem sa fie asa. te intelegi mai bine cu un strain pentru ca il vezi pentru o prima oara, ceea ce inseamna ca nu ii cunosti defectele si nu ati petrecut suficient timp impreuna ca sa aveti timp pentru certuri. parerea mea este ca desi cu un prieten este posibil sa nu intelegi asa de bine precum cu u strain, cum ai spus tu, nu strainul va veni sa te ajute cand vei avea nevoie, ci familia si prietenii. Doar o parere personala.
Pentru ca oamenii au ajuns atat de preocupati de grija zilei de maine, de stresul care te inconjoara, incat au uitat sa se bucure de ce au Mult sau putin, sunt sigura ca toti avem lucruri pentru care sa fim recunoscatori. Eu cu fratele meu nu mai vorbim de peste doi ani. El a uitat sa se bucure ca nu e singur, ca are o familie. Ce trebuie tu sa faci este sa nu te lasi afectata, si sa zambesti un pic in fiecare zi. Pe lume mai sunt si oameni buni, trebuie doar sa ii gasim.
Ai dreptate lumea s-a schimbat mult, poate nu o sa-ti placa raspunsul meu dar niciodata sa nu ai incredere in straini nu uita ca niciodata nu exista prieteni! ti-o spun din proria experienta...asa cum sunt fratii tai, va certati, nu vorbiti o luna, doua 1 an 2... dar sunt fratii tai si iti spun eu ca la un necaz mare prima data iti sare in ajutor fratele nicidecum strainii
Mda...Nu siu de ce?! dar si la mine este aceeasi poveste, nu ma inteleg deloc cu fraimi-o;