| dulcer a întrebat:

De ce parintii mei nu ma inteleg? am 17 ani, am un prieten si chiar sunt un copil model ( nu-mi fac reclama, dar eu asa consider) ei tot timpul sunt impunatori si imi restrictioneaza activitatile. Niciodata nu am vorbit cu ei ceva adica sa-mi explice ei ceva despre viata, sau sa-mi spuna cel putin mama despre noi femeile....desi mi-as fi dorit, tot timpul avem pareri diferite. Eu mi-as dori sa petrec mai mult timp cu prietenul meu si ca el sa mai ramana din cand in cand la mine acasa peste noapte, dar ei nu sunt de acord, si am specificat ca nu sunt un copil problema am rezultate foarte bune la scoala, iar eu as vrea sa-i fac sa inteleaga si in acelasi timp sa-i inteleg si eu pe ei. Daca puteti sa-mi dati cateva sfaturi.
Multumesc

Răspuns Câştigător
| demonangel37 a răspuns:

Nu prea ai cum sa ii faci cum sa te inteleaga ori vb cu ei si le spui verde in fata esti mare ai note mari si cu toate astea ai si prieten vor sa te ascunzi de ei sa faci totul pe a spate apoi sa fie cine mai stie ce lucruri grave sau sa te lase si pe tine putin libera eu zic s ai o discutie deschisa cu ei cu calm chair daca o sa fie ceva gen aproape maxim de nervi sa pastrezi calmu si sa le spui in continuare ei probabil se gndesc ca daca ramaneti in acelasi pat peste noapte ca faceti sex si ca sa aiba incredere il el sa fie si el mai exemplar in fata lor si ce faceti voi e treaba voastra dar parinti sa va stie *.* cuminti incearca prin explicare mult si fapte

1 răspuns:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!