Buna.
Daca nu ai parinti grijuli, cine vrei sa fie?
Ei au grija de tine, se bucura de tine, cred in sprijinul viitor al tau, etc. Asculta-i ca nu-ti vor raul, te protejeaza.
Cel mai bine ai sa intelegi cand tu, la randul tau, vei fi parinte!
Pa, pa.
Pai poate ai facut ceva prostii mai mari in trecut si nu mai au incredere in tine, oricum varsta nu e o problema, daca e un an, eu umblu cu baieti mai mari decat mine cu 3-5 ani... deci iti dai seama. Poate fumezi si au aflat ori teau mirosit si le e frica sa te lase prea mult timps sa iti faci de cap! Unii parinti sunt si prea severi pentru ca au ramas cu mentalitatea veche si nu inteleg generatiile noi de acum... Cand sunt drastici asta e sigur pentru ca ai gresit cam multisor fata de ei, reparati greselile, cereti scuze daca stii ca ai facut ceva rau, aratele ca pot avea incredere in tine, ceea ce dureaza ceva. Sper ca te-am ajutat, funda? Plzz
Pentru ca nu vor sa ti se intample nimic rau sau sa păţeşti ceva mai ales 16 km de mers pe jos? aceasta distanta nimeni nu ar parcurge-o mai ales ca este vorba doar sa te intalnesti cu prietenii
Parintii tai iti vor doar binele... stiu ca uneori sunt enervanti dar la 16km distanta si cu toate,, magazinele de vise". tu ti-ai lasa fata sau baiatul? si cu colegi mai mari decat tine... 80% din cazurile cu etnobotanice se datoreaza prietenilor. ceva de genu,, hai ma ia si tu ca nu patesti nimic hai nu fii fraier". dar deja ma abat de la subiect parintii iti vor doar binele!
Pentru ca ei te iubesc si ii pasa de tine si nu vor sa fii in necaz multumesc de intelegere
misauratcuviata întreabă: