anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce persoanele : Punk, Emo, Goth, gen Metal, sunt mai mereu alungate privite urat de omameni si amenintate? Daca tot nu va plac aceste persoane e ce vorbiti despre aceste stiluri? de ce le dati like pe Facebook la pozele lor? de ce vorbiti cu ele? Si de ce, de cele mai multe ori va face placere sa ii ascultati? Nu cu totii suntem la fel. unele persoane de acest stil ' emo, punk, metal, goth...' sun mai nepasatoare si mai rele iar altele sunt mai emotive si mai ascunse pe dinauntrul lor.
DECI?

Răspuns Câştigător
| Rozasinimicmaimult a răspuns:

Lumea din ziua de azi inca traieste in trecut li se pare ca daca nu arati ca ei esti ciudat nu e ceva de genu " Voi radeti de mine ca sunt diferita Dar eu rad de voi pentru ca sunteti toti la fel " cel mai usor ingnoranta sau de cele mai multe ori li se raspunde cu al 3lea degetwinking depinde de persoana rolling on the floorrolling on the floor parerea mea

| Prunela a răspuns (pentru Rozasinimicmaimult):

Bitch please..nu e necesar sa arati diferit sa te considere ciudata -_-
Colegii mei ma considera ciudata da nu fac nimic mai special ca ei straight face so f u ck off

Si pentru intrebare..meh trebuie sa isi satisfaca nevoia de a se simti superiori
Nu vezi ca intotdeauna aia retardati se dau mari profeti si destepti? Pseudointelectualii astia

| AH5 a răspuns (pentru Prunela):

Shut the *** off! Daca esti de un 'stil' mai ciudat nu esti retardat sau bla bla

| Prunela a răspuns (pentru AH5):

Are you fkin kidding me? Ziceam de cei care rad ca is retardati -_-

Doamne ma

happy scuze mister

| Prunela a răspuns (pentru AH5):

Sunt fumeie -_-

Madam happy

7 răspunsuri:
| Duku99 a răspuns:

Poate ai auzit de efectul de turma din societate. Referindu-ne strict la muzica, toata lumea asculta muzica pop, muzica comerciala, cea care se da la radio si la TV. Astea sunt melodii care nu se asculta un timp indelungat, se uita repede, si "artistii" vin repede cu alte piese. Piese cu un ritm captivant, si 2 rime care le repeta pe tot parcursul melodiei. Eu spre exemplu, ascult metal. Cum soocietatea, in general, nu stie absolut nimic despre genul asta de muzica sau despre oamenii care asculta acest gen, ei ne judeca si sar repede cu chestii gen: Esti satanist, rocku'e satanist, si alte @#$% de genu'. Daca si tu esti emo, metalist, goth, scene sau stiu eu mai ce, invata sa ii ignori si sa iti vezi de treaba. Asta e riscul de a fii diferit fata de turma.

Întrebări similare