Lumea din ziua de azi inca traieste in trecut li se pare ca daca nu arati ca ei esti ciudat nu e ceva de genu " Voi radeti de mine ca sunt diferita Dar eu rad de voi pentru ca sunteti toti la fel " cel mai usor ingnoranta sau de cele mai multe ori li se raspunde cu al 3lea deget depinde de persoana parerea mea
Bitch please..nu e necesar sa arati diferit sa te considere ciudata -_-
Colegii mei ma considera ciudata da nu fac nimic mai special ca ei so f u ck off
Si pentru intrebare..meh trebuie sa isi satisfaca nevoia de a se simti superiori
Nu vezi ca intotdeauna aia retardati se dau mari profeti si destepti? Pseudointelectualii astia
Poate ai auzit de efectul de turma din societate. Referindu-ne strict la muzica, toata lumea asculta muzica pop, muzica comerciala, cea care se da la radio si la TV. Astea sunt melodii care nu se asculta un timp indelungat, se uita repede, si "artistii" vin repede cu alte piese. Piese cu un ritm captivant, si 2 rime care le repeta pe tot parcursul melodiei. Eu spre exemplu, ascult metal. Cum soocietatea, in general, nu stie absolut nimic despre genul asta de muzica sau despre oamenii care asculta acest gen, ei ne judeca si sar repede cu chestii gen: Esti satanist, rocku'e satanist, si alte @#$% de genu'. Daca si tu esti emo, metalist, goth, scene sau stiu eu mai ce, invata sa ii ignori si sa iti vezi de treaba. Asta e riscul de a fii diferit fata de turma.
BUCURROBERTA întreabă: