Plangi pentru ca un film impresioneaza chiar daca tu stii ca nu e real.Te transpui in pielea personajelor, traiesti odata cu ele acele experiente, este normal.Creierul nostru proceseaza informatia si uitam ca totul e fals.Vezi actiunea ca o realitate.S-a demonstrat chiar, creierul uman functioneaza la o capacitate redusa cand vizionam un film.Te coplesesc emotiile.
Pentru că eşti sensibilă. Şi eu sunt la fel, de aia urăsc filmele, în special cele cu căţei. Sunt groaznice!
Pentru ca esti mai visatoare, pui suflet in ceea ce faci, traiesti ceea ce traieste si personajul filmului.Si mie mi se intampla sa plang la unele filme, depinde de caracter.Nu e nimic rau in asta:*.
Plangi pentru ca te impresioneaza si te captiveaza si esti o latura mai sensibila.
Si maica-mia plange la Titanic
Pentru ca ai o inima,si in inima, pe langa chestiile omenesti(sange, vene si alte chestii)ai si sentimente, fie ca vrei, fie ca nu.Pentru ca asta suntem, asta-i firea noastra, suntem facuti din pamant, iar Dumnezeu a suflat duh de viata peste noi si am devenit niste oameni, si avem si dragoste.Pentru ca Dumnezeu e dragoste,si suntem facuti cu dragoste,pentru a iubi,pentru a ne indragosti[chiar daca uneori suferim din dragoste]pentru a plange,pentru a rade etc.Iar atunci cand razi,plangi, iubesti, plangi din dragoste, inseamna ca-ti exteriorizezi sentimentele, si nu-i nimic rau in asta.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: