| aditzy:) a întrebat:

De ce poate fi o persoana la care ti foarte mult sa se dovedeasca dupa un timp ca e cea mai falsa persoana?

9 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Poate ca la inceput avea interes sa faca impresie buna pentru a-ti castiga prietenia si acum nu mai are acel interes. Poate nu ti-ai dat seama ce fel de persoana este fiindca esti un om deschis si crezi ca toti oamenii sunt bine intentionati si corecti daca tu esti corect. Din pacate nu este asa.In general faci bine si ti se raspunde cu rau.

| nobody_9468 a răspuns:

Asa e in viata... obisnuieste-te sau ia atitudine! eu n-am incredere nici in mine, dar in altiihappy

| St!L a răspuns:

Pentru ca asa sunt majoritatea persoanelor, chiar si cei mai buni prieteni se dovedesc la un moment dat ca sunt falsi, de aceea tu trebuie sa fii mai retrasa in privinta sentimentelor daca nu vrei sa suferi.

| Atotstiutorul a răspuns:

Feministele in cz barbatilor suferinzi ar spune: e vina ta, uita-te la tine inainte sa vb. iar in cz fetelor care sufera: lasa ca nu merita, gasesti pe altul... dar nu cred ca e cz la tine s-a maturizat si persoana respectiva, conteaza? pamantul e plin de fete. o sa vezi ca dupa 1-2saptamani sa vezi ce bine iti merge n-ai tu treaba!

| pisoias29 a răspuns:

Probabil la inceput esti atat de impresionat si incantat de acea persoana incat ii vezi doar calitatile... dupa un timp lucrurile se mai schimba

| alexxaz a răspuns:

Pentru ca asa se intampla cateodata, nu am explicatii clare, dar oricum inveti multe din aceasta experienta chiar daca pe moment suferi mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca tea'i atasat prea repede de X persoana si nu ai avut timp sa descoperi cine este. Prietenii poti sa ii pierzidoar dintr'un jocwinking si sa iti intoarca spatele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate pentru ca a fost o palma de la viata ca sa iti dai seama ca acea persoana nu e pentru tine...Pe moment suferi, dar apoi iti dai seama ca a fost mai bine asa si poate ca daca mai dura era prea tarziu cand iti dadeai seama si suferinta era mai mare deoarece te atasai mai mult...

| ioa18 a răspuns:

Dragostea orbeste de multe ori... dar nu poate fi falsa la nesfarsit