| GokuUltraInstinct a întrebat:

De ce poti sa fii vegan sau omnivor, de ce nu exista si carnivor, eu vreau sa fiu carnivor, intrebarea mea este pot sa traiesc daca mananc carne, oua, lactate?

Răspuns Câştigător
| EcceHomo a răspuns:

Poți să trăieşti şi dacă mănânci căc@t. Uită-te la Dragnea. Ăsta este şi carnivor, şi omnivor, şi coprofag.

15 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Citisem odată o știre cum ca un tip a făcut un experiment și a mâncat numai carne timp de câteva luni și s-a îmbolnăvit foarte tare.
Poți sa faci ce vrei tu (și așa sunt mulți oameni care mănâncă numai carne, oua și lactate) și sa traiesti fără probleme dar numai dacă consumi carne de la păsări de curte (care nu sunt injectate și hormoni și nu sunt hrănite cu concentrate), oua la fel de la țara, brânza făcută de tine, iaurt la fel, lapte sa vezi tu ca vine de la vaca nu altul. Dacă mănânci mizeriile alea din comerț nu o sa o duci prea mult cu regimul asta.

| RAY a răspuns (pentru Bondarel99):

Pot vedea si eu studiul? sunt curios de ce sa imbolnavit, carnea nu poate sa creeze boli, povesti, proteina este caramida vieti pe pamant, proteina din carne este superioara celei din vegatale

| Bondarel99 a răspuns (pentru RAY):

Nu mai stiu. Era un articol mai demult pe VICE. Tipul ala a mancat numai carne si nimic altceva. Carnea adevarata e buna, dar nu trebuie sa o comparam cu unele mizerii din comert.

| RAY a răspuns (pentru Bondarel99):

Mezelurile? sunt otrava pura, mâncați carne de la sat, eu manc de 2, 3 ori pe saptamana

| Bondarel99 a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu daca a mancat si mezeluri dar nu poti sa ai incredere in ce vand astia prin supermarket-uri.

| Kanpeki a răspuns:

Recomand cu caldura Burger King si KFC.

| RAY a răspuns:

Bravo tie, dar vitamine,fibre,carbo,lactate, suntem produsul evolutiei vieti,iar natura a daruit omului multe, omul nu aprecieaza asta, omul a evoluat ca omnivor nu ca vegetarian, carnivor, ai grija la constipatie, nu e normal parerea mea

| Hammurabi a răspuns:

Da, poți să trăiești.
Dar mai puțin.

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu exista diferente intre vegetarieni si carniori, sportul face diferenta

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

"Nu exista diferente intre vegetarieni si carnivori, sportul face diferenta"
Aici te inşeli. Eu sunt vegetarian de mic copil. Aşa am fost crescut.
De obicei, cine mă vede, mă intreabă câte ore fac pe zi la sală.
Eu nu fac şi n-am făcut in viața mea sport. De lene. laughing
În afară că joc din când în când tenis de plăcere, merg pe bicicletă sau merg iarna la ski, nu fac nici un fel de altă "mişcare".
Până acum n-am fost niciodată bolnav în viața mea, nici măcar gripă n-am avut. N-am avut niciodata nevoie de dentist.
Şi nu cred, ori ce ai spune tu, că toate astea se întâmplă doar pentru că sunt eu norocos.

Nici eu nu am avut gripa man dar raceala nu ai avut?

Nu, nu am fost niciodată bolnav.

Nu cred

laughing Sunt convins că nu crezi dar ăsta e adevărul.

Ce manci tu zilnic?