Dupa parerea mea faceook-ul devine usor usor un fel de hi5 plin numai cu pitipoance si cocalari care nu fac altceva decat sa isi faca poze si sa le posteze pe fb. Acum conteaza si cati prieteni ai pe fb, asa zisele pitipoance de care vorbesti sunt sigura ca au ajuns la limita maxima de ''prieteni'' si de aceea primesc atatea like-uri iar persoanele normale cu maxin 600-700 de ''prieteni'' au automat mai putine like-uri . Si cred ca e un fel de competitie cu like-urile dar nu inteleg de ce pentru ca daca faci nu stiu cate sute de like-uri la o poza nu primesti nimic. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu .
Una una. deci.
1. barbatii prefera cele trucate din cate se vede. dar dupa aia cand o vede in realitate zice "au mama orb am fost?" si alea naturale par mai uratele pe langa cele trucate. in orice caz multi nu stiu sa se uite dupa femei. si aici ma refer ca nu au gusturi. una cu un string si un sutien este mai votata decat cele naturale frumoase si mai putin provocatoare. in ziua de azi sexul e la mare cautare. pana si in videoclipuri.
2. lumea e nebuna dupa like-uri ca cica vezi doamne este mai la moda si il vede lumea altfel mai smecher etc. si are oarecum un respect. pe mine ma doare undeva de like-uri. cine ma cunoaste ma cunoaste cum sunt. cui i-au murit laudatorii se apuca si se lauda de una singura pe fb sau iti cerseste like-uri. pe youtube la fel. "like cine asculta melodia asta in 2012" si melodia e din 2011. sa fie din 2004 in jos dau si eu like. dar deja au exagerat cu like-urile astea. pe paginile de fb. "like justin bieber coment zac efron" si nu au de a face una cu alta.
sti al ce teorie am ajuns eu? ca facebook-ul le-a ars si ultimii neuroni pe care ii aveau. vezi femei de 40-60 de ani pe facebook in loc sa vada de casa sa faca o mancare acolo etc.
eu unu nu sunt nici impotriva acestui lucru dar nici de acord. mie unu nu imi place sa ma duc pe facebook. "azi m-am dus si m-am **** si era moale" si dupa aia astept like-uri. fiecare isi spune pana si cea mai mica prostie care ii vine in cap pentru niste like-uri. eu daca cer niste like-uri cer numa atunci cand este o poza cu niste copii amarati sau un video foarte bun. cine imi da like bine cine nu nu. de aia nu mai pot eu. oricum nu prea stau pe fb ca mi se pare o tampenie.
atata am avut de spus. cine e de acord cu mine bine cine nu nu. eu mi-am spus doar parerea
Si ce sa mai spun de cei de pe TPU care raspund (nu conteaza ca e inteligent prost sau nefolositor) dar mai cer si funda.
Dacă nu ar exista cosmeticele, toate femeile ar arăta ca nevestele lui Frankenstein
Acele fete de care spui tu ca au 508927 de like-uri dau toata ziua like-uri ca sa primeasca inapoi si mai mult decat atat sunt multi baieti care vor sa si-o traga cu ele. Asta e. Si nebunia cu like-uri e de multa vreme, chiar inainte de Facebook. Mereu oamenii au vrut sa fie celebri, si acum si-au gasit rank-ul de celebritate in like-urile de la poze/postari etc. O zi buna!
Pozele frumoase nu mai sunt la moda! se crede ca e mai bine sa arati tot pe o retea de socializare! plus ca sunt unele care au la prieteni niste fraieri pe care nu ii cunoaste-si ele, de alea care umbla dupa baieti, accepta comm-uri si like-uri de la respectivii! urasc chestia asta!
Eu cred ca piti alea nu au ce face si taota ziua se roaga de ceilalti sa le dea like, dar in ziua de azi, se pare ca, o poza buna nu mai este apreciata... si nici eu nu stiu ce e cu likeurile, adica cu ce te incaleste ca ai un like de la nu stiu cine...e o prostie oricum!
Pai le vad "frumoase" sau dispuse sa faca unele altele si de aceea le dau like-uri poate le iese vreo combinatie si depinde si de numarul de prieteni pe care il au cu cat mai multi prieteni cu atat mai multe like-uri.A si mai e o chestie like pentru like daca tu dai cat mai multe like-uri vei primi atatea like-uri cate ai dat.
Denisa20000 întreabă: