Pentru ca prietenii adevarati sunt unici si sunt multe persoane care joaca teatru .
Poi in situatia asta nu esti numai tu implicat...nu cred ca este vreun om pe intregul pamant care nu are prieteni falsi...
Asta este...trebuie sa stai sa cauti cu lupa ca sa gasesti prieteni adevarati...si cu timpul se schimba si aia.:*sper ca te-am lamurit
Traim intr-o lume in care fiecare se gandeste numai la binele lui .Este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat, dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta pentru ca va veni o zi in care se va intampla si acest lucru. Timpul si felul tau de a fi vor fi factori determinanti in acest lucru.
Pentru ca valoreaza mult. si nu se gasesc la fiece koltz. da e mai greu da gasit prietenii adevarati!
Pentru ca nu prea mai exista asa ceva . foarte greu poti sa iti gasesti cu adevarat un prieten. Majoritatea care sunt prieteni adevarati se cunosc din copilarie sau adolescenta. Cum zice dirigu meu. prietenii adevarti ii gasesti in liceu ca dupa aia se vor forma prietenii din interes.
Eu as spune sa nu-i cauti... ei apar la nevoie singuri...tocmai atunci cand nu te astepti ei iti arunca o miina de ajutor si urmeaza alaturi de tine drumul vietii...mult succes
Un prieten adevarat apare cand nu te astepti, nu-l vei gasi cautand acest lucru.Gandeste-te deocamdata la viata ta si pe parcurs o sa iasa la iveala o persoana, sau mai multe daca ai noroc.
Trebuie sa stii sa cauti. Iti faci multi amici si dintre ei la un moment dat, in momentele de cotitura, incep sa se cearna... cei care ramin, sint de mai mare incredere si dintre ei, in cele din urma se aleg si prietenii adevarati. Asta inseamna ca se trece prin mai multe etape pina ii gasesti, nu il investesti cu incredere pe primul venit, dar pina la urma te alegi cu oameni de isprava pe care te poti baza. Astia sint prietenii adevarati.
Obisnuiestete.prietenii adevarati sunt de moment.in clipele placute. in cele grava se bucura de raul tau. din invidie.chiar daca nu recunosc.si eu am prieteni .multi.ne ajutam, ne respectam. dar e o limita pana unde mergem cu astea. ei intr-o prietenie adevarata ...nu este limita.de aceea sunt rari prietenii adevarati.