Pentru ca asa e sa fie. nu stiu sa iti dau o argumentare buna dar ai observat si tu ca atunci cand ti`e bine si ai bani si de toate sunt toti pe langa tine. da in momentu` in care ai o problema si apelezi la ei, reactioneaza de parca ai fi un oarecare. in ziua de azi nu poti numi pe nimeni prieten adevarat, pentru ca asa ceva nu exista.totul e pe interes, oricat de mic ar fi interesu` ala. si e naspa sa stii ca ai putea avea un sprijin si un umar pe care sa plangi, dar care pana la urma si ala te dezamageste. trist.
Prietenii(ma refer la cei adevarati)sunt niste persoane care ne sunt alaturi intotdeauna, atat la bine, cat si la rau,(sunt unii care cand e vorba de distractie sunt mereu langa tine, iar cand esti intr-o situatie grea zic"Scuze, sunt in oras cu prietenul").
De asemenea prietenii (adevarati) sunt acele fiinte calde care ne indruma, ne dau sfaturi si se bucura de norocul nostru.
Daca ti-a folosit rasp. mew te ast cu o fundita :*
Nu cred ca exista prieteni adevarati.asa cum ne dorim cu totii.In acelasi timp. si noi suntem prietenii altor persoane.si de multe ori gresim si noi, suntem competitivi, invidiosi...chiar daca nu o aratam.Nici noi nu suntem prieteni adevarati pentru alte persoane.nu pot explica exact de ce, sta in firea umana.
Poate. Unii da...altii nu.
Fiecare e diferit in felul lui.
Eu personal ma consider prietena adevarata.