| tedy20 a întrebat:

De ce prietenii dupa ce ii ajuti iti dau cu piciorul si isi bat joc de tine de parca ai fi o carpa veche si murdara?

Răspuns Câştigător
| LondoneseCat a răspuns:

In primul rand astia care fac asa nu se pot numi "prieteni", iar asta sa iti fie invatatura de mine sa nu ii mai ajuti daca ii vezi ca sunt nesititi big grin.Stiu cum e, mi se intampla destul de des, dar mna.nu ai ce sa le faci,cel mai bine te gandesti ca tu ai fost o finuta si i-ai ajutat iar ei niste retarzi ca nu au apreciat happy. Intr-un fel e logic, in momentul in care numai au nevoie de tine pur si simplu scapa de tine.happy life goes on, o sa gasesti pe cineva care sa te aprecieze la adevarata valoare.:* fundita?

4 răspunsuri:
| Dina a răspuns:

Hm...

In primul rind nu te-ai exprimat corect,nu prietenii,dar tradatorii pentru ca prietenii nu ar face asa ceva.

Si in al doilea:ei au nevoie de ajutorul tau,nu de tine,lor nu le pasa daca e timpul tau, daca faci ceva in plus pentru ei, au nevoie doar de un ajutor...

| Snk01 a răspuns:

Pentru ca traiesti in Romania si majoritatea romanilor sunt invidiosi pe tine pentru ca ei sa zicem nu au ceva ce ai tu si ar vrea sa aiba. Din invidie fac asta... Asa i s-a intamplat si familiei mele. Acum mama nu vorbeste cu niciunul dintrei cei 3 frati si surori ale ei deoarece au fost invidiosi pe ei deoarece le-a mers mai bine o afacere prin anii 90... iar vecinii sunt la fel. Am putini prieteni. adica doar cei de la liceu. Te intelegwinking

| laAAal a răspuns:

Buna! pentru ca asa este toata lumea sa fim seriosi cine mai este de incredere in ziua de azi..eu sunt o fire care ma port frumos cu toata lumea chiar si cei care ma barfesc pentru ca imi place sa isi schimbe parerea in bine dar degeabaoh go on. .mi.ar fi placut sa fie toata lumea putin mai sufletista si mai sa mai lase din ura ca nu o sa castige nmcwinkingwinking

| stweety10 a răspuns:

Am vazut si eu ce inseamna sa ai "prieteni" ca astia, am simtit pe pielea mea si sincer nu e deloc placut sa iti dai seama ca cineva la care tineai ca la o sora/un frate, a profitat dupa tine cat a putut. Mai exista si persoane care tin la prietenie, cum ai fi tu, imi dau seama de tine din intrebarea pusa de tine. Cert e ca oamenii astia care profita nu au scrupule, nu merita nimic. Nici sa nu o mai bagi in seama si sa nu mai ai incredere in toti, sa fi atenta cu ei de acum.