anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce prietenul meu ma minte in unele chestii? Si nu ma insel cand zic, ca minte de rupe! Am dovezi clare, numai ca nu inteleg de ce o face, iar cand descopar cate o minciuna de-a lui singura scuza care o gaseste este ca "pai am zis ca sa nu te superi" deci ma dispera imi vine sa-i dau vreo cativa pumni angry(angry i-am zis de 1 mie de x sa nu ma mai minta ca mai rau ma enervez cand aflu ca m-a mintit, prefer sa-mi spuna adevaru ca eu nu sunt proasta si stie chestia asta dar tot continua cu minciunile! ma intreb unde o sa ajungem asa? Azi de exemplu am aflat ceva ce a facut, si l-am pus la incercare sa vad daca imi spune adevaru si bineinteles ca a inventat o minciuna mai mare ca el sad nu stiu de ce o face...

7 răspunsuri:
| eluboy13 a răspuns:

Pentru ca vrea sa isi demonstreze ca poate, parerea mea.
In marea majoritate a timpului procedez la fel. Daca vrei sa mai vb eluboy13 la mess

| elynutzu a răspuns:

Cel mai simplu lucreu':desparte-te de el.eu una nu as rezista sa stau langa cineva care ma minte si ma crede proasta...sau,minte-l si tu.plateste-i cu aceeasi monedabig grin

| deliaa_5419 a răspuns:

laughing scuze ca rad dar e comic..pai poate ca o face sa nu te supere fara sa isi de-a seama ca te supara mai tare....sau poate nu vrea sa stii unele chestii...acum fie vorba trebuie sa stii tot?laughing

| princess a răspuns (pentru deliaa_5419):

Pai stiu ca e de ras laughing nu ma intereseaza tot ce face el da unele chestii cu care m-a mintit aveam dreptul sa le stiu pentru ca erau importante si pentru mine si nu este vorba despre minciuni fara importanta, nu stiu ce are in capu` ala. sa ii spun ca am aflat despre minciuna de azi?:-ss

| deliaa_5419 a răspuns (pentru princess):

Da spune-i si zii sa iti zica motivul pentru care te minte deoarece i-ai spus sa nu o mai faca.

| money12 a răspuns:

E baiat nu? ..mda... Poate o face ca sa evite certurile sau poate nu tine asa mult la relatia asta ca sa iti spuna tie fiecare lucru pe care il face...sau in cel mai rau caz sa fie mitoman si sa te minta deoarece simte nevoia sa mintalaughing.

| yubi a răspuns:

Nu cumva il cheama alexandru? exact asa este si el si la fel si eu i-am zis dar nu inceteaza