| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

De ce purtam verigheta pe al patrulea deget?

Chinezii au o explicatie foarte frumoasa: se spune ca fiecare deget al mainii reprezinta persoanele din viata ta. Degetul mare reprezinta parintii, aratatorul - fratii, mijlociul - pe tine insuti, inelarul – sufletul pereche, iar degetul mic – copiii.

Acum aseaza-ti mainile fata in fata, indoaie degetele mijlocii si lipeste-le, apoi apropie varfurile celorlalte degete.

Incearca sa desparti degetele mari; vei reusi, pentru ca destinul parintilor nu este sa traiasca cu tine tot restul vietii. Tot asa vei reusi sa desparti degetele aratatoare si degetele mici. In schimb, daca incerci sa desparti inelarele, nu vei reusi, pentru ca destinul sotul si al sotiei este sa ramana impreuna, pentru tot restul vietii!

11 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Chinezii au mult timp liber. Ei au explicatii la orice.

| lola a răspuns:

OAAAU ce tare! Nu am reusit sa despart inelarele doar foarte, foarte putinhee hee

| Cryssy a răspuns:

Foarte buna explicatia lor...

| alexdop21 a răspuns:

Eu am reusit sa indepartez si inelarele... crezi ca nu am facut eu corect, sau poate ca nu sunt facut sa ma casatoresc?big grin

| nellyneliana a răspuns:

Foarte interesant...

| gabitza05 a răspuns:

Cat de dragut :X

| iuliana21 a răspuns:

Multumim...foarte interesant

| AllenTJ a răspuns:

Misto rau :X chiar nu stiam

| Myu a răspuns:

Aww happy Frumoasa explicatia ...am incercat si eu faza aia cu departatul degetelor... n`am reusit sa despart inelarele laughing

| pypa007 a răspuns:

Intotdeauna m-am intrebat de ce verigheta se poarta pe al patrulea deget. Chinezii au o explicatie foarte frumoasa. Se crede ca fiecare deget al mainii reprezinta persoanele din viata ta. Degetul mare reprezinta parintii, aratatorul - fratii,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte tare :X
xoxo
by dydee