De ce unele fete stau si generalizeaza despre toti baietii dupa ce se tin de baiatu ala care se vede clar ca nu e de incredere dar totusi ele se duc dupa el?
Dar dc baieti isi bat joc de sentimentele cuiva cand afla ca o fata ii plac?
Nu la toate
1. sunteti la varsta cand sunt extrem de imaturi si nu stiu sa aprecieze si fac asta sa para smecheri
2. fac misto de tine pentru ca esti mega dramatica si cine stie in ce mod demn de ras i-ai zis, eu n-am patit niciodata sa faca un baiat misto cand i-am zis sau dat de inteles ca-l plac. E si vina ta ca ai sarit direct pe el sa-i spuif ara sa ai semne ca ar fi reciproc.
Adevarul ca nu a fost asa, mi-a luat foarte mult sa ii zic asta.
Si plus el a aflat de la cineva cum ca las place, si atunci cand m-a intrebat (a fost de vreo 2 ori ), i-am zis ca nu, nu e adevarata(eram sigura ca nu ma place), plus mi-a fost frica de cum va reactiona
Nu se pune treaba pe drama
In viata, in fiecare suferinta este ceva ce trebuie sa inveti. Suferinta in 99% din cazuri este rezultatul alegerilor noastre, acele alegeri fara cugetare, fara gandire, cu mintea oarba, si nu ma gandesc acum ca iubirea trebuie sa o ai cu mintea, ci sa iti dai seama de ceea ce alegi cu sufletul. Iubirea in relatie nu se alege dupa frumusete, dupa statutul social, dupa cum te face pe tine sa te vezi in societate. Iubirea vine din inima, nu trebuie sa fie egoista, atunci cand iti place un baiat trebuie sa te gandesti: bai, de ce ma indragostesc de el? pentru ca are faima? pentru ca e bogat? pentru ca imi ofera ceva? sau pentru ca imi place de el asa cum e el indiferent daca e sarac, urat sau batjocorit de altii? atunci cand vei alege un om bun la suflet (gen un papa lapte, cum multe fete judecati un om bun si bland) atunci vei gasi dragostea de care ai nevoie. Dar, aveti inima impietrita si mintea intunecata si vreti dragostea aceea pasionala, plina de pofte, carnala, dragostea aceea care pe voi va ridica in statutul social, care este o amagire, si deci finalitatea este ranirea, pentru ca aceasta va fi o greseala. Prin fiecare gand "obsesiv" se naste un sentiment, prin fiecare sentiment se naste o fapta, prin fiecare fapta se naste o actiune, care este buna sau rea, si depinde de ea, se naste bucuria sau suferinta. Deci in concluzie ai grija de gandurile tale si de alegerile tale.
In fapt singure se ranesc, pentru ca sunt obsedate de nunta si au niste asteptari fictive de la baieti, nu inteleg natura sexuala masculina iar pe baieti buni care le respecta le baga in zona prieteniei iar apoi se plang pe TPU sau la baieti aia fraieri, voi nu intelegeti ce inseamna Heterosexualitate https://ro.wikipedia.org/wiki/Heterosexualitate multe credeti ca baieti sunt asexuali si stau cu o fata doar asa ca nu au ce face,in lipsa atractiei sexuale nu ne am pierde timpul cu voi, sa fie clar asta, noi baieti gandim simplu sexul este o nevoie si atat voi ganditi complet nunta apoi sex, va folositi de sex crezand ca se insoara cu voi sau intra in relati cu voi sau ca cica apare iubirea, cand o fata vede ca un baiat o iubeste ea il va parasi se numeste hipergamie =sexul feminim cauta mereu ceva mai bun, asa ca badboys castiga mereu, fraieri iubesc si sufera
Nu e corect
Arunci dc baietii isi bat joc de sentimentele fetelor cand afla ca ii plac?
In specia umana voi sexul feminim ne alegeti pe noi,voi alegeti badboys si pe baieti buni le bagati in zona prieteniei si apoi cica scrii asta,ca meritați de asta,eu daca calc intr o balta am creier incat sa numai calc inca o data dar voi calcati mereu, a cui e vina, a lor, nu, nu e vina lor, eu am fost baiat bun sa spun asa si sunt virgin daca va tratam ca niste obiecte sexuale faceam sex de multi ani
Adica? nu am bagat pe nimeni in friendzone
Era o presupunere
Doar un prost sau handicapat mental poate ranii o fata.
Un om inteligent si-ar folosii creierul inainte sa ridice mana si sa loveasca o fata/femeie, realizand ca este mult mai puternic si o poate domina si dobori.
Un bou, vrea decat sa supuna femeia, dar fiind incapabil sa o convinga prin vorba buna, foloseste violenta.
Ce le aduce?
Supunere si satisfactie personala, de om nebun.
Nici o fata nu merita implicit respect. Respectul se castiga, nu se cere. Faptul ca porti fofoloanca nu te face eligibila automat pentru... respect. Bineinteles un minim de respect toti il avem si il oferim pentru orice persoana, baiat sau fata. Dar sa zici ca fetele merita respect DOAR pentru ca sunt fete. Absurd! Te pui singura pe pedestal aiurea, sau pui "o fata" fara identitate pe pedestal, iar eu vin si daram pedestalul. Vrei respect, construieste cu mana ta pedestalui, APOI urca-te pe el. Intelegi cum zic?
Nu ai înteles la ce m-am referit.
După părerea ta băieții trebuie să rănească fetele până când acestea își câștigă respectul lor sau ce?
Cam așa reiese din ce ai scris.
Baietii nu ranesc fetele. Ratatii ranesc ratatele.
O femeie nu va fi ranita niciodata de un gentleman, un om educat, inteligent, bun, plin de mansuetudine etc.
In schimb, va fi usor ranita apoi inlocuita de un "badboy" cum se spune, un smecheras ce le vede drept obiecte sexuale.
Din nefericire pentru ele, unele aleg badboy si ajung sa faca fleasca perna, cu lacrimi. Nu-mi pare absolut deloc rau pentru ele, foarte bine le-a facut si sper sa pateasca la fel cat timp fac aceleasi alegeri proaste.
Prostia se plateste, mereu. Cand alegi masina, banii, muschii, freza in locul sufletului, educatiei, iubirii esti o proasta, care urmeaza sa plateasca scuuuumpp. Nu e nimic rau in asta.
Infractorii merg la inchisoare, ratatele merg la plans in perna. Toata lumea plateste, asa e normal.
Bafta.
Întrebarea exactă ar trebui să fie de ce fetele rănesc băieții. La ele e problemă mult mai mare, fiindcă vor doar băieți șmecheri, distracții, ceva mai puțin le provoacă greață. Ele au satisfacție să își bată joc de băieți, și pentru ele o relație e ceva gen ce am de câștigat de aici.
Dar nu toate fetele sunt la fel
Asta așa e. Însă femeile calumea sunt ori luate, ori de la extrem de greu spre imposibil de găsit.
Arunci dc baietii isi bat joc de sentimentele fetelor cand afla ca ii plac?
Visezi amice
Dar nu ai cum sa impui asta, cand te indragostesti de indragostesti nu ca ai vrut tu dar ca asa tie dat
Ba tu ai vrei, nu existã imi e dat.
e ca in povestea cu ‘testoasa si scorpionul’
"broasca a spus: „Te superi dacă te întreb ceva? Ai zis că nu e logic să mă înţepi. De ce ai făcut-o?" „Ei, asta nu are nimic de-a face cu logica, a răspuns trist scorpionul aproape înecat. Aşa mi-e firea."
Nu toate fetele sunt la fel.
Fetele se ranesc singure. Noi doar suntem pasageri, atat prin fericirea vostra cat si prin suferinta vostra. Noi doar... trecem p-aici
Desigur cum sa nu
Pai da fata mea, sunt doar un pasager. Trec si eu p-aici. Vin, ti-o trag si plec. Ma doare undeva de sentimentele lu matale Iar cand nu mai primesti acest pasager, ma va primi alta. Sanatate!
Toata lumea tipa in gura mare ca baietii sunt aia rai, care isi bat joc de saracele "mironosite". Intr-adevar, exista multe cazuri in care niste boi si-au varsat frustrarea propriilor existente neinsemnate pe niste fete care nu ii meritau...Insa ce se intampla daca o luam invers? Am avut si eu o relatie.O iubeam enorm.La ce folos? I s-au aprins beculetele dupa altul si dusa a fost. Noua nu ne plange nimeni de mila.
Educatia proasta de acasa, ce au vazut in familie...
Egoismul si imaturitatea.
Inconstienta.
Depinde.
Se intoarce ea roata .
Sa ști că nu toți băieții fac asta.
Unii sunt niste porci)))) Ei doar se amuza pe chestia asta și continuând sa-si bata joc, fetele ajung să sufere și se distrug...
De-aia nu e bine sa ai încredere în orice. sau sa te atașezi mult. Și eu am suferit DAR am învățat că nu mai trebuie să pun mult la suflet sau sa mă atasez foarte mult de o persoană, pentru că o să mă dezamăgească și ajung să mă distrug singura.
Mda,problema e ca cineva sufera dupa si lor nici macar nu le pasa
Crezi ca daca ignori, va veni timpul cand ii va parea rau ca a facut asta?
Eu cred in karma. și sunt sigură că roata o sa se intoarca... Așa a fost mereu. Când incepi să uiți și nu-ți mai pasa, atunci își aduce și el aminte de tine și începe să-și dea seama de niste lucruri și începe să regrete...
Eu una, sper sa fie așa.
Pai da cum sa o faca daca nu pot?
In primul rand, încearcă
In al doilea rând, fa activitățile care îți plac.
Și nu uita: CLICK DREAPTA SI BLOCK
Deja m-a blocat pe toate retele de socializare in afara de una
Eu nu regret dupa nici o fosta. Ce zici de asta?
Gandeste-te ca, cel mai probabil, candva, si ei au suferit dupa o fata care i-a ignorat.
Crezi?
Deaia si poate inceraca sa pastreze distanta?
Cel mai adesea asa este.
Si noi, ca baieti avem fete care ne plac, dar care "ne tin la distanta" iar la noi e si mai aiurea, pentru ca tu ca baiat trebuie sa faci primul pas, mai ai si concurenta mare si mna, e aiurea, dupa ce tot esuezi incepi sa te resemnezi si sa pastrezi distanta, sa fii nepasator.
Insa, totodata, aceea distanta, aceea nepasare, poate fi si din lipsa atractiei fata de tine.
Recomandarea mea e sa nu-l mai cauti un timp.
Asteapta sa te caute el, daca te cauta, ei bine, poate va exista ceva intre voi, dar daca nu te cauta, inseamna ca cel mai adesea, nu e interesat de tine.
Acum, desigur, mai exista si varianta in care el te-a cautat, a insistat, iar tu l-ai tinut la distanta, sau tu, nu l-ai cautat la randul tau, iar din aceast motiv el a inceput sa creada ca nu-l placi, si asa nu mai vrea sa te caute considerand ca e inzadar.
Mi-a luat foarte mult sa ii zic ca il plac
Si plus el a aflat de la cineva cum ca l-as place, si atunci cand m-a intrebat (a fost de vreo 2 ori ), i-am zis ca nu, nu e adevarata(eram sigura ca nu ma place)si de aia am rs asa, plus mi-a fost frica de cum va reactiona
Ce varsta ai?
15 ani dc
Ei bine, daca el a aflat ca l-ai place, si cand a intrebat, ai spus ca nu, ar putea fi oarecum antipatic acum fata de tine.
Intr-un fel, a fost dezamagit, ba chiar ar putea crede ca ai facut misto de el si de aici s-ar putea explica comportamentul lui.
Adica ar crede ca il mint, si ca nu il plac cu adevarat, nu?
Ce ar trebui sa fac?
Cam asa ai lasat sa se inteleaga.
Cat timp spui ceva, si apoi cand esti intrebata, o dai la intors, sau spui orice altceva, ei bine, deja apar diferite interpretari.
Nu cred ca trebuie sa mai faci nimic.
Cum s-ar zice, raul e facut deja.
Ai avut ocazia de 2-3 ori sa-i spui ca-l placi, ai spus ca nu-l placi, acum, daca intr-un sfarsit vei avea curaj sa-i spui, va crede ca minti sau ca-ti bati joc de el.
Dar nu e pacat, ca cineva sufera?