Cand faci prostii si nu esti capabila sa intelegi ce rau ai facut si nici sa regreti, la 13 anisori trimitand poze nud la barbati, nu da vina pe parinti ca te pedepsesc si fac diferenta intre tine si fratii tai, ca tu esti singura vinovata de prostiile facute.
Asculta copilas de parintii tai, ca ei incearca sa te educe, sa nu mai faci prostii, ca te expui pedofililor si asta nu este bine.
Nu m au pedepsit și nu am dat vina pe nimeni ca sa știi doamna Violeta dacă nu știi nu te baga
Asta pentru ca parintii tai nu stiu inca, fiindca nici un parinte nu ar lasa o asemenea "grozavie" nepedepsita.
"Poze dezbracata am dat și stau cu frica in san sa nu se afle …... lumea asta rea"
lumea n-ar fi "rea" dacă n-ar fi populată cu fraiere/fraieri
Asta da motiv de sinucidere. De unde le scoateti?
"Ținând cont ca ei sunt mai mari trebuie sa li se facă mereu pe plac"- aah, nu, stai linistita, tot timpul fratii mai mici obtin ce vor ei, vorbind din proprie experienta (sunt cea mai mare dintre fratii mei). Lasa, viata -i frumoasa daca stii s-o traiesti. Nu mai sta cu frica si altele ca nu are rost.
Dacă intr adevăr ce spui aici în ultima parte este real sper sa renunți la ideea cu moartea, părinții tind sa ofere în general mai multă atenție copiilor mari deoarece rămân cu gândul ca la un moment dat vor pleca de lângă ei sau dacă chiar au plecat de lângă ei nu vor să îi piardă și sentimental, și eu m-am confruntat cu problema diferențelor, și în legătură cu nudurile încearcă să fii calmă și să te calibrezi ca om, încearcă să păstrezi într un fel limita provocării persoanei care le are să le trimită mai departe și eventual poți face o plângere la poliție fiind ilegal să se distribuie asemenea poze sau să vorbești cu un consilier pentru copii care va păstra confidențialitatea, îți va oferi sfaturi bune și părinții nu vor afla dacă tu nu dorești