| gomen a întrebat:

De ce sa mai trăiesc dacă am o grămadă de probleme de sanatate, sunt numai certuri in familie, am numai ghinion?
Mai are vreun rost?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca esti mult prea speriata si ai nevoie de odihna!
Maine va fi o zi frumoasa si tu trebuie sa ii dai stralucire prin veselia pe care trebuie sa o afisezi in casa, ca toti ceilalti sa fie sanatosi si bine dispusi.
Este foarte cunoscut ca buna dispozitie, rasul, comedia, veselia, produc stari de bine si insanatosire grabnica.
Deci, maine este o noua zi, iar misiunea ta este sa-i distrezi pe cei din familie ca sa se vindece mai repede si sa readuci armonia si fericirea in casa!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa-l innebunesti de cap pe un vecin.
Ti-am dat scopul vietii
Contiunua

| NotMyFault a răspuns:

Da, are. Trebuie sa umpli TPU cu intrebari de genul.

| Mayhem666 a răspuns:

Cata negativitate.
Gandeste-te la partile frumoase, este imposibil sa nu existe nici macar una.

| OldSoul a răspuns:

Pai uite, daca totul e atat de sumbru in viata ta de ce nu faci tot ce-ti "taie" capul? Cine stie, poate pe drum iti gasesti fericirea, poate sfarsitul, la cum ai formulat intrebare pare ca nu prea ai ce pierde, deci da, mai are un rost, incearca sa faci tot ce vrei fara sa mai gandesti atat, cine stie, poate pe drum vei intalni si fericirea.

| kanechy a răspuns:

Tu crezi ca nu mai ai nici un rost de a trai?!, as vrea sa mai vizitezi si tu mai des spitalele sau orfelinatele pline de persoane cu probleme, oameni care nu au maini, picioare sau locuinte, maltratati sau sechestrati, unii si.ar dori sa mai traiasca dar nu pot din cauza cancerului sau alte boli incurabile! Omul care nu se multumeste cu ce are este un om care nu apreciaza viata, totusi multi dintre cei de care ti.am vorbit rezista si acum si nu se plang cum o faci tu pentru ca sunt luptatori! Viata e asa cu ti.o faci! Gandesti negativ, negativ o ve.i duce, pozitiv gandesti, pozitiv o ve.i duce! Vorba aia, cum iti asterni, asa dormi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când ajungi situtia asta, Trebuie să ai încredere în tine.
Nu aștepta nimic de la nimeni.
Oameni sunt falși!
Doar tu te poți ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii ce iti rezerva viitorul. Nu esti singura care a fost acolo.

| NAT0 a răspuns:

Dă'h. Te lupți în viața asta de câine. Te lupți și muncești ca la bătrânețe să nu mai ai nimic. Meh, important e să ai anumite scopuri (ținte) pe care să vrei să le atingi.
Latura mea curioasă mă îndeamnă să te întreb, ce probleme de sănătate ai? Și certurile în familie le găsești în orice familie. Nu există familie care să nu se certe, ori e nevasta prea proastă, ori e neavasta prea proastă. Glumesc. Ori lipsa banului ori relația nu mai merge și rămân împreună doar pentru copil. Înțelegi tu. Și ghinion? Nu există ghinion/noroc. Există doar urmările faptelor tale.

| vocea a răspuns:

Pentru ca ai doar o viata si merita sa o traiesti din plin.