| raskolnikov a întrebat:

De ce sa te lasi de fumat, cand viata e asea scurta? ce tu crezi ca o sa traiesti vesnik?

Răspuns Câştigător
| supradoza_de _vyse a răspuns:

Mai da ai niste intrebari de ma uimesti.lasa-te ma de fumat ca nu e bine, ca altfel te prind eu. pa pa

18 răspunsuri:
| Encore a răspuns:

Apuca-te si de heroina daca tot e scurta viata...
Bay aveti si voi o minte...

| Marii a răspuns:

Ai dreptate, viata e scurta, dar de ce s-o scurtezi si mai rau? De ce sa nu te bucuri de ceea ce ai realizat in viata la 80 de ani si sa putrezesti intr-un cosciug, uitat de lume, de la 50 de ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu traiesc vesnic, dar cu siguranta traiesc mai putin daca ma reapuc de fumat

| DMV a răspuns:

Daca viata e scurta, sa zicem ca nu e problema ca o faci si mai scurta, dar de ce s-o petreci in fum, scrum, pesimism, gafaiala dupa 20 minute de alergat, oboseala totala dupa 10 minute de sex, dependenta(esti manipulat de un lucru, nici macar de un om), inacceptare in societate? Nu cu asta se ocupa Iadul?
Apropos si eu am fost fumator timp de 8 ani de zile aproximativ, pana pe 27 iunie, ora 17:30 fix. De ziua mea am luat hotararea sa fiu mai destept decat o tigara.

pupimik
| pupimik a răspuns:

DMV... felicitari! sincere felicitari! inteleapta decizie. Acum...ai grija mare...sa nu te apuci din nou de fumat intr-un moment de nervi + slabiciune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

- Domnule doctor, cum sa fac sa traiesc 100 de ani?
-Renunta la fumat, la bauturi si la femei!
-Si o sa traiesc 100 de ani?
-Nu dar asa o sa ti se para!
rolling on the floor

| just4fun_8801 a răspuns:

Astea cu daca fumezi iti scurtezi viata, esti predispus la n'spe mii de boli e o prostie...foarte multa lume e expusa la fumat in fiecare zi (activ sau pasiv) dar ce rau iti face o tigara cand aer-ul este poluat masiv prin alte mijloace?

| greg a răspuns:

Lasandu-te de fumat economisesti bani si sanatate. Te simti alt om cand nu fumezi, parca mai tanar si mai cu putere.

| EUSIATIT a răspuns:

Nu e vb ca esti nemuritor doar ca sanatatea e mai importanta ca sa traiesti citiva ani si nu vrei sa dai coltu de tinat Sincer nu e bine conceptia ta despre viata mai gandeste-te pa

| jo a răspuns:

Va recomand o vizita intr-o sectie de oncologie. O sa gasiti toate raspunsurile acolo.

| turist a răspuns:

Da e scurta;( si avem multe de vazut si de facut... ne putem bucura de multe lucruri frumoase... cu tigara scurtezi aceste bucurii...si bucuria altora de a te avea langa ei...
Si eu am fumat...de cand m-am lasat nu ma doare buzunarul asa de tare si ma pot bucura de lucruri marunte pe langa care treceam ca eram cu gandul la tigara!

| anne_6845 a răspuns:

Pai...sincer nu ii prea bine sa fumezi. da asta e.fiecare face ce crede ca e mai bine...eu siner fumez de un am jumate .nu ma pot lasa.de fapt daca chiar as vrea as putea. da mno...

| CiuFix s.a luat de pokemoneala a răspuns:

Poate ca nu traiesti vesnic dar daca fumezi ai muri mult mai tanar/a...de ce ti-ai distruge viata fumand...cand o poti prelungi lasandu-te de fumat.

| deea_3128 a răspuns:

Nup nu traiesc vesnik... dar sigur traiesc cu 2-3 ani mai mult decat ca unul ce fumeaza pe zi 2 pachete de tigari nu?winking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

De ce sa te lasi de fumat? Pentru ca nu-ti place sa fumezi, pentru ca nu-ti aduce nici un beneficiu, nici o satisfactie. nu te ajuta cu nimic, nu te face mai sofisticat, doar te distruge. Nu conteaza daca crezi sau nu crezi ca o sa traiesti vesnic (adevarul e ca poate sa te calce o masina si te-ai dus)... Nu traiesti bine. Nicotina te distruge. Este un drog si te distruge. Nicotina pentru organism este o otrava... Dar tu ti-ai obisnuit corpul cu acea otrava... si il ucizi incet...
Si apropo... Gandirea ta este o gandire tipica de fumator... Fumatorii nu au viata, nu au chef sa faca miscare... nu l-i se pare ca e ok/frumos/placut sa traiasca... Si asta se trage de la tigara care te seaca de puteri... Am fumat 7 ani, am peste 6 luni de cand nu am mai fumat si nici nu mai vreau sa fumez. Tigara cu nicotina duce la dependenta - inca de la prima tigara. Am trecut peste toate minciunile care mi-au fost bagate in cap cum ca tigara te ajuta... Iti e alaturi... E un aliat. Nu e! Singurul lucru care il face este sa-ti distruga organismul.
@DMV - felicitari ca te-ai lasat! Si te sfatuiesc sa citesti cartea "In sfarsit nefumator!" a lui Carr Allen in cazul in care nu ai facut-o deja. Trimite-mi un mesaj privat si iti dau un link unde o gasesti, daca vrei.

| cristians03 a răspuns:

Pai daca e viata asa de scurta de ce sa o scurtez si mai mult, doar pentru ca uni oameni nu st sa pretuieasca viata, e si daca tot vreti sa o scurtati apucativa si de droguri...

Ganditiva cati dintre voi ar vrea sa mai traiasca si nu pot din cauza unor boli si mor chiar si la varste fragede tu poate ai o sansa sa o mai lungesti putin profita de aceasta oferata a vieti si nu o rata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce fumeaza?

| alinutz16 a răspuns:

Fumezi? ia incearca sa te lasi... neah nu o sa poti si chiar daca vrei asta nu o sa mai poti sa astia care dati comm nu mai com aiurea ca nu stiti cum e unii dintre voi