Am frica de Dumnezeu-dar nu ma tem de El ca de cineva care-mi vrea raul si pe care incerc sa-L evit ci pur si simplu este o manifestare a respectului fata de El.
Cel mai tare mi-e frica de boala, paralizie, orbire.etc
De Dumnezeu, imi era frica si de tata acum vreo 4-5ani, de paienjeni......de diriga. [bine nu e frica, si nici teama-ci mai degraba e o oroare ~x( ]...glumesc.de nimeni si de nimic. Doar de Dumnezeu
De Dumnezeu, de el imi este cel mai tare frica, in rest nu mi-e frica de nimeni si nimic.
Mi-e frica de singuratate, de oamenii rai si prosti (cu ei nu are rost sa te pui, dar daca intri in gura lor. e jale) si de. intuneric
Cineva mi-a spus odata asa,, daca ma tem de ceva...ma tem de destin'' si cred ca avea dreptate!
De orbire mi-e frica cel mai mult. Si lasati singuratatea ca nu e chiar asa de rea.
Hmm.in momentul actual mi-e frica de moarte ca nu o sa iau admiterea la umf iasi[farmacie]...in rest.nu stiu. poate de dumnezeu.si mi-e frica sa nu mai pierd pe nimeni drag[acum 6 luni am avut un deces in familie]
Ceau. De nimic nu mi-e frica in aceasta lume pentru ca am pe Domnu care este langa mine.
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: