| 0k8 a întrebat:

De ce se apuca atati adolescenti de fumat? laughing Jur nu inteleg adica am 15 ani si in vara asta am vazut multi oameni la care nu ma asteptam sa se apuce de fumat, gen o colega. Mie imi vine rau doar de la miros daca se apropie cineva cu o tigara de mine ii zic sa nu sufle spre mine ca vomit pe el. In fine acum ce simti cand fumezi? Adica cica te "calmeaza", dar tatal meu care a fumat 20 si ceva de ani (acum s-a lasat de cativa ani) a zis ca te calmeaza decat dupa ce devii dependent. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca-s ca maimutele: ce face una, copie si celelalte!
Bineinteles ca este valabil doar pentru cei care au o inteligenta limitata, pentru ca, un copil inteligent, nu ar accepta sa-si faca ceva rau cu buna stiinta, stiind clar ca, fumatul dauneaza grav sanatatii si riscul este de cancer pulmonar.

1 răspuns:
| romeo78 a răspuns:

Este vorba de anturaj, curiozitatea de a vedea și încerca lucruri noi. Tutunul de acum, nu se mai compară cu cel de acum 30-40 din întreaga lume. Niciodată nu am fumat?, dar am trăit printre fumători. Au prins 80-90 de ani, nici o problemă. Acum toate plantele sunt pline de erbicide, la fabricile de prelucrare a tutunului se folosesc chimicale. Cum crezi că ar rezista o frunză? uscată, fără să mucegăiască deloc, cu lunile dacă pachetele de țigări sunt ținute în mediu uscat? Cum crezi că au arome, mirosuri și dau dependență? Prin chimicale numite cu litera "e". Au devenit droguri.