| Choasmakerangel a întrebat:

De ce se caca lumea pe ea spunand "conteaza cum esti in interior"cand in realitate aspectul fizic conteaza in proportie de 80-85%rolling on the floor)?

Răspuns Câştigător
| ĂlaRău a răspuns:

Fiindca lumea e nebuna si rea

| Choasmakerangel explică (pentru ĂlaRău):

Sincer as prefera sa vina un asteroid peste noi sa faca zob rasa asta imputita

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Aspectul fizic conteaza doar pentru cei superficiali. Valoarea o gasesti doar in interior. Biblia e foarte sugestiva cand atinge acest aspect: "femeia frumoasa si fara minte e ca un inel de aur pus in ritul unui porc" Si tu ai zice la fel, nu cred ca ai vrea sa ai o relatie cu o fata care e extrem de frumoasa, dar e proasta de da in gropi.

| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca lumea are probleme la „stomac".

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cica ar fi urma de civilizatie...
Ca unul e urat si trebuie acceptat de societate pentru ce gandeste si face nu pentru cum arata e ceva normal.

ca femeile grase se victimeaza si spun ca si ele sunt frumoase desi sunt grase... SUPRIZA, obezitate e si nesanatoasa nu doar dizgratioasa. Cand vad pe una bagand shaorma in ea si zicand ca si ea e frumoasa duhnind a usturoi si cu maioneza la gura... poate sa fie si mai inteligenta ca Einstein

| anamariarot a răspuns:

Daca vorbim de relatii, e adevarat ca aspectul fizic te atrage, dar daca ajungi sa lasi asta sa te ghideze e o problema.

| BlackRose03 a răspuns:

Majoritatea persoanelor sunt superficiale. Spun ca interiorul e important, cand in realitate ar pune mai mult pret pe fizic.Pentru mine conteaza interiorul(sincer).M-as casatori cu un barbat scund, plin de cosuri, cu deformari faciale etc. daca m-ar putea iubi asa cum sunt si ar fi perfect pentru mine moral, nu fizic.Nu m-ar deranja.Decat cu un frumusel cu medii de 3 si 4 ce umbla cu 10 odata...
Fiecare cu parerea lui.Normal,vad si fizicul si imi place, dar interiorul va fi mereu pe primul loc pentru mine.

| NAT0 a răspuns:

Deoarece stiu ca se mint singuri dar totusi. la 55 de ani ce faci? Mai are tatele alea din tinerete?laughing D aia zic ei asa, csf.

| Choasmakerangel explică (pentru NAT0):

Poate isi baga silicoane =)

| dolceromania a răspuns:

Asa zic toti ca sa para sensibili, insa nu respecta asta.