Sincer as prefera sa vina un asteroid peste noi sa faca zob rasa asta imputita
Aspectul fizic conteaza doar pentru cei superficiali. Valoarea o gasesti doar in interior. Biblia e foarte sugestiva cand atinge acest aspect: "femeia frumoasa si fara minte e ca un inel de aur pus in ritul unui porc" Si tu ai zice la fel, nu cred ca ai vrea sa ai o relatie cu o fata care e extrem de frumoasa, dar e proasta de da in gropi.
Cica ar fi urma de civilizatie...
Ca unul e urat si trebuie acceptat de societate pentru ce gandeste si face nu pentru cum arata e ceva normal.
ca femeile grase se victimeaza si spun ca si ele sunt frumoase desi sunt grase... SUPRIZA, obezitate e si nesanatoasa nu doar dizgratioasa. Cand vad pe una bagand shaorma in ea si zicand ca si ea e frumoasa duhnind a usturoi si cu maioneza la gura... poate sa fie si mai inteligenta ca Einstein
Daca vorbim de relatii, e adevarat ca aspectul fizic te atrage, dar daca ajungi sa lasi asta sa te ghideze e o problema.
Majoritatea persoanelor sunt superficiale. Spun ca interiorul e important, cand in realitate ar pune mai mult pret pe fizic.Pentru mine conteaza interiorul(sincer).M-as casatori cu un barbat scund, plin de cosuri, cu deformari faciale etc. daca m-ar putea iubi asa cum sunt si ar fi perfect pentru mine moral, nu fizic.Nu m-ar deranja.Decat cu un frumusel cu medii de 3 si 4 ce umbla cu 10 odata...
Fiecare cu parerea lui.Normal,vad si fizicul si imi place, dar interiorul va fi mereu pe primul loc pentru mine.
Deoarece stiu ca se mint singuri dar totusi. la 55 de ani ce faci? Mai are tatele alea din tinerete? D aia zic ei asa, csf.
Poate isi baga silicoane =)
Diorrus întreabă: