| Lacramioara7531 a întrebat:

De ce se intampla ca eu sa caut un baiat linistit si sa ma indragostesc de unul nepotrivit si un baiat linistit sa placa o fata nepotrivita?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Pentru ca baietii linistiti si mai timizi cauta o fata mai indrazneata care sa ii provoace. In acest caz tu ar trebui sa ai intitiativa. Daca iti place un baiat de acest gen ar trebui sa ii arati ca il placi. Ajungi sa te indragostesti de un baiat nepotrivit pentru ca te saturi sa astepti un baiat mai timid care e nehotarat. Un baiat nepotrivit e mai indraznet si iti place pentru ca te provoaca mereu.

12 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai fiindca asta e dragostea...
Nu o poti programa!
Nu te poti indragosti la comanda!
Nu poti controla sentimentele!
Nu te poti indragosti de cine vrei!
Succes!

| Dizzydizz a răspuns:

Pentru a se completa

| Dizzydizz a răspuns:

Pentru a se completa

| Shinen a răspuns:

Pai, nu decizi tu pe cine iubesti. Ar fi super bine sa putem alege pe cine iubim!

| alone a răspuns:

Nu u decizi p cine sa placa inima ta ea decide singura...

| Nimic special a răspuns:

Foc!

| bLuEsKiEs a răspuns:

Pt ca asa ii de obicei...cu cat ii el mai rau cu atat ii ea mai cuminte.Si inverswinking

| Petronela a răspuns:

Pt ca nu-i poti dicta inimii pe cine sa iubeasca si pe cine nu.Nu stii ca opusurile se atrag si oamenii se completeaza unii pe altii?!?

| Sperietoarea a răspuns:

Eu nu stiu asa a vrut nimeni nu potae controla dragostea chiar daca nu e genul lui fata aia.

| believe a răspuns:

E foarte simplu-asta e teoria vietii...+ cu - se atrag, si asta e toata chintesenta.

| gabitzu25_3443 a răspuns:

Pentru ca opusurile se atrag., iar daca totul ar fi roz ar fi plictisitor,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi tu. baietii linistiti sunt timizi si de regula nu sunt sociabili - in concluzie> nu au prea multi prieteni, astfel incat stau mai mult pe acasa si/sau intr-un fel le este mai greu sa gaseasca o fata potrivita pentru ei.
Baietii "nepotriviti" ii gasesti mai usor pentru ca pe acestia nu ii intereseaza sentimentele, ci doar placerile imediate ale prieteniei... ei sunt peste tot si pot fi foarte convingatori.