Au impresia ca orice zice, orice face acea persoana este pentru ca il place... De exemplu. eu te iau in brate, te pup ( pe obraz, asa), glumim. si daca eu iti zic ca te plac, tu ai impresia ca ma dau la tine. Si daca nu ma placi, e si mai rau ca nu stii cum sa scapi de mine, chiar daca ne distram impreuna cand eram"amici". Pe de alta parte, se poate ca si tu sa ma placi pe mine, dar sa te gandesti un timp daca vrei sa fim impreuna sau sa renunti la mine, pentru ca vrei sa fim doar prieteni si sa nu stii cum sa-mi zici.
Scuze pentru exemplul cu noi doi, dar mi-a fost mai usor asa
Adica. si eu ma sperii cand ma place cineva si din motivele astea actionez asa. :*
Buna! Deci eu cred ca se sperie deoarece poate se gandeste sa nu-l sau no sece daca ii da atentie sau ie frica sa isi arate sentimentele
Se sperie fiindca nu ste cum sa reactioneze, ce ar trebui sa faca, nu stie cum te astepti sa se comporte.
Se sperie deoarece ii este frica sa isi arate si el sentimentele sau ii este frica sa nu raneasca persoana respectiva spunandu-i ca nu are aceleasi sentimente.
Depinde...poate te evita pentru ca tine la tine ca la un prieten si ca sa nu iti spuna ceva care sa te raneasca prefera sa te evite.