| forever4you a întrebat:

De ce se spune ca dragostea trece prin stomac? Sau ceva de genul asta... funda

Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fluturașii vin din stomac atunci când iubești cu adevărat!
Pa, pa.

| Psihiatra a răspuns:

Am auzit si eu chestia asta.Probabil ca pe barbati ii impresioneaza talentul culinar al femeilor, si de aceea.

| fluturas a răspuns:

Pai cand te indragostesti nu te doare stomacu' laughing?

cred ca are legatura cu gatitul big grin faci papa bun stii sa-ti atragi prada laughing

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Buna:*. structura asta se foloseste foarte des mai ales in filme.cand zici dragostea trece prin stomac te referi ca pentru a cuceri o persoana trebuie sa ii gatesti ceva f bun si mai intai sa ii castigi stomacullaughing...mai p scurt dragostea trece prin stomac inseamna ca daca sti sa gatesti o sa stay bine cu dragostea laughing

sper ca te-am ajutat :*

| bd a răspuns:

Pai laughing se zice ca barbatii sunt foarte atasati de mamele lor care ii dadacesc si le fac mancarea lor preferata etc. ( nu ca ar fi altfel la fete ) unii barbati cauta o parte din mama lor in femeia cu care au o relatie asau urmeaza sa aiba o relatie. so. poate ca pentru anumiti barbati daca mancarea facuta de acea femeie seamana cu mancarea facuta de mama lor se decid sa. nu stiu laughing sa acorde mai multa atentie relatiei.

| edy132 a răspuns:

Mai precis se spune asa pentru ca atunci cand te gandesti la o persoana pentru ca ai sentimente simti ca iti trece prin stomac ceva. Acel ceva sunt de fapt emotiile tale care le simti pe moment pentru o perioasa scurta 2-3 secunde. Unii spun ca simti fluturasi in stomac sau ca dragostea trece prin stomac e tot aia. Dupa parerea mea este foarte inervant.

Funda?

| Veverixxu a răspuns:

Pt ca atunci cand te indragostesti mi de "fluturi iti zboara prin stomac" de aceea se spunce ca dragostea trece mai intai prin stomac

Întrebări similare