Am auzit si eu chestia asta.Probabil ca pe barbati ii impresioneaza talentul culinar al femeilor, si de aceea.
Pai cand te indragostesti nu te doare stomacu' ?
cred ca are legatura cu gatitul faci papa bun stii sa-ti atragi prada
Buna:*. structura asta se foloseste foarte des mai ales in filme.cand zici dragostea trece prin stomac te referi ca pentru a cuceri o persoana trebuie sa ii gatesti ceva f bun si mai intai sa ii castigi stomacul...mai p scurt dragostea trece prin stomac inseamna ca daca sti sa gatesti o sa stay bine cu dragostea
sper ca te-am ajutat :*
Pai se zice ca barbatii sunt foarte atasati de mamele lor care ii dadacesc si le fac mancarea lor preferata etc. ( nu ca ar fi altfel la fete ) unii barbati cauta o parte din mama lor in femeia cu care au o relatie asau urmeaza sa aiba o relatie. so. poate ca pentru anumiti barbati daca mancarea facuta de acea femeie seamana cu mancarea facuta de mama lor se decid sa. nu stiu sa acorde mai multa atentie relatiei.
Mai precis se spune asa pentru ca atunci cand te gandesti la o persoana pentru ca ai sentimente simti ca iti trece prin stomac ceva. Acel ceva sunt de fapt emotiile tale care le simti pe moment pentru o perioasa scurta 2-3 secunde. Unii spun ca simti fluturasi in stomac sau ca dragostea trece prin stomac e tot aia. Dupa parerea mea este foarte inervant.
Funda?
Pt ca atunci cand te indragostesti mi de "fluturi iti zboara prin stomac" de aceea se spunce ca dragostea trece mai intai prin stomac
andreyaelena întreabă:
evilkiss întreabă: