| Demeister a întrebat:

De ce se zice că la şcolă/liceu, copiii super-deştepți sunt tratați în pauză ca nişte cârpe ponosite?

Răspuns Câştigător
| pufulescu a răspuns:

Asa e creierul uman facut, nu poate functiona bine pe mai multe arii de lucru. Cel care e bun matematician nu va fi bun orator, si invers. Geniile de obicei bat spre autism sau o gandire complet dezordonata in afara ariei de interes. Tu il stii pe Eminescu ca poet, dar nu acolo a stralucit! Avea o gandire politica de exceptie, dar ce folos daca trebuia sa fie zilnic manga si nu putea face politica!

7 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Asta se poate întâmpla din gelozia de obicei a celor mai puțin inteligenți și absolut imaturi. De aceea e specifică claselor mici.

| OoBunnyoO a răspuns:

Astea sunt vorbe aruncate de copiii mai putin destepti.

Eu am avut in clase copii destepti si nu erau tratati ca "niste carpe ponosite". Nu erau cei mai populari din clasa, dar aveau grupul lor de prieteni si nu se lua nimeni de ei.

Banuiesc insa ca depinde si scoala la care mergi.

| WaterDrop a răspuns:

O.o Cine zice asta? Prostii. Poate sunt marginalizati dar numai daca nu sunt niste persoane sociabile.

| pufulescu a răspuns:

Fiindca de obicei persoanele cu IQ mare au zero talent social. Plus ca fiind tot timpul cu nasul in carti nu au timp sa isi faca prieteni!

| Demeister explică (pentru pufulescu):

De ce au zero talent social?

| pufulescu a răspuns (pentru Demeister):

Asa e creierul uman facut, nu poate functiona bine pe mai multe arii de lucru. Cel care e bun matematician nu va fi bun orator, si invers. Geniile de obicei bat spre autism sau o gandire complet dezordonata in afara ariei de interes. Tu il stii pe Eminescu ca poet, dar nu acolo a stralucit! Avea o gandire politica de exceptie, dar ce folos daca trebuia sa fie zilnic manga si nu putea face politica!

| alexandrualind a răspuns:

Ca asa e moda in Romania.

| RagnarokR a răspuns:

Nu am auzit niciodata de asa ceva.