Pentru ca vor sa detina controlul. Din orgoliu vor sa aiba tot ce vor. De obicei pentru cei care iubesc o atingere este o emotie. Iti spun ca unul care iubeste simte mai multe cand pur si simplu tine mana partenerei decat cel care ii pune mana pe fund. Pentru cei care nu stiu decat sa atinga fundul si sanii este o obsesie si o dorinta de a-si exprima dorinta de posesie.
Chiar ascultam zilele acestea o melodie pe aceasta tema : http://www.youtube.com/watch?v=3l_6Laq8SqQ
Eu sunt genul de baiat care traieste o emotie puternica si daca poate tine mana unei fete intr-a lui. Eu sunt mai de moda veche.
Sa vada daca e naturala(de la mama natura asa)sau "upgradata" ca sa folosesc un termen din IT.
Şi fetelor nu le place (bineînţeles dacă au sentimente pozitive faţă de respectivul)?
Pentru ca unii baieti sunt "bolnavi " de "simtul proprietetii "( nu ma refer la cei indragostiti ).
@nncmn:daca unei fete ii va displacea acele atingeri le va respinge sau unele mai mici va crede ca este normal si va tace.
Parerea mea este ca vrea sa ne simta(pe noi, fetele), cu toate ca ne tine si de mana, le place lor sa puna mana pe ce nu au ei
Tie nu ti s-a intamplat sa pui mana pe fundul iubitului?(mie da )
Bafta.
De prosti! ca numa atat stiu sa faca sa puna mana fara sa stie daca i dai voie sau nu. urrrraaasssk genu asta de baieti>X
Eu nu ma refeream la cupluri.ma refeream la un baiat oarecare cu o fata oarecare, eventual amici
Twister09 întreabă: