Mi se pare normal sa ne dorim intotdeauna finalizarea cu succes a tuturor actiunilor noastre.Bine-nteles ca si in privinta luptei dintre bine si rau, am dori biruinta binelui.Depinde si de care parte a,, baricadei,, te transpui.
As vrea un raspuns care sa ma ajute pentru o compunere sau, daca se poate, chiar o compunere.
Eu una, simt nevoia sa stiu ca binele castiga tot timpul si cu ajutorul iubirii se poate trece peste orice, ca pana la urma despre asta e vorba in filme.
si daca stam sa ne gandim, fiecare dintre noi suntem in "goana permanenta dupa fericire", pur si simplu vrei sa fi fericit.
Nu as avea o explicatie mai buna
Fiindca suntem oameni si nimic nu ne face sa descoperim noi sentimente in afara de fericire. Cand o poveste de dragoste se termina frumos, te simti implinit chiar daca tu nu faci parte din poveste, insa nimic nu se compara cu acel sentiment.Este ceva special, deosebit, cu totii ne dorim tot ce este mai bine pentru noi, sa fim impliniti atat pe plan sentimental cat si pe cel profesional.De aceea, mereu aspiram la iubiri imposibile, sau ne imaginam cum ne-ar sta in locul acelor actori care fac ca o iubire imposibila sa se transforme in una posibila.Pur si simplu, suntem visatori si de aceea ne plac finalurile fericite.
Andreeasweet întreabă:
iiooaannaa26061994 întreabă:
Alesssiiia întreabă: