Fiecare iubeste si fiecare este iubit, asa ca daca ai suferit stai calma...ai sa faci si tu p altii sa sufere
La chestia asta m-am gandit foarte mult!:-s
Intrebarea asta imi macina sufletelul, mai ales pentru ca incep sa ma atasez de o persoana care nici nu ma baga in seama...Asta e viata! Tot ce pot sa spun e ca cel pe care-l iubesti si isi bate joc chiar nu merita iubit!
De ce generalizezi? E clar o exagerare aici. Sunt persoane care se plac, se indragostesc si se iubesc pana la sfarsitul vietii fara sa-si fi ps astfel de intrebari,
Un rol important in intrebarea ta il are caracterul.Sa zicem ca te-ai indragostit de cineva si el isi bate joc de tine.
1.Nu te merita
2. Te-ai inselat si tu in privinta lui din cauza lipsei de experienta si din faptul ca te-ai indragostit crezand ca iti va raspunde la sentimente, fara sa stii ca e o canalie.
3. E o lectie de viata asta pentru cei ce sunt naivi si cad repede in plasa tuturor celor care le place sa isi bata joc de persoane.
4. E bine ca te poti feri de o astefl de persoana, de obicei e colerica, fara bun simt, egoisti, nu stiu ce inseamna sa te gandesti si la cel de langa tine, critica pe ceilalti.
5. O data ce ti-ai dat seama ce persoana e, multumesti lui Dumnezeu ca te-a invatat de cel fel de persoane sa te feresti in viata. Daca nu te-ai ferit si ai acceptat sa fii carpa acelei persoane, foarte rau. Fugi cat mai ai timp.Relatia nu poate supravietui cu sentimentele unei singure persoane.
Pentru ca e important sa stii defectele cuiva ca sa stii daca le poti schimba sau daca calitatile au puterea de a le camufla
Dumnezeu are grija de noi, nu viata
Pentru ca daca ar fi iubire de ambele parti ar fi prea frumos.Si ce e prea frumos tinde spre perfectiune.Si asa ceva nu exista
Ceea ce ai afirmat mai sus este o simpla generalizare, mai sunt si persoane care iubesc si sunt iubite, acolo nu poate fo vorba de batjocura.
Pai, noi trebuie sa ne ingrijim pe sine, viata trebuie traita (daca stii cum s-o traiesti.)
Pentru ca descoperind defectele celor din jur isi ridica-n slavi propria lor personalitate (nimic mai fals, nimic mai josnic.)
La radul lui, fiecare iubeste, apoi, ii vine radul sa-si bata si joc.
Crede-ma mi s-a inamplat si mie.
La inceput intr-o relatie, se vad doar calitatile, dar apoi. ajung sa se cun mai bine, intr-un fel aparte si ies la iveala si defectele, daca pers care iubeste, iubehste cu adevarat nu prea are ochi sa vada defectele
sau le prveshte dar cu alti ochi.
madalin094 întreabă: