Nu doar femeile sunt "mai grase" ca in trecut ci si barbatii, chiar in acelasi procentaj!
Fiindca sunt puturoasi si nu fac sport, nu merg pe jos ca pana acum 30 de ani fiindca inainte de revolutie nu erau atat de multe masini cat sunt azi si tot omul mergea pe jos, zilnic, facand un efort care ardea caloriile.
Azi este comoditate, sedentarism, puturosenie. As spune ca este vizibil in special la barbati, fiindca procentajul lor ca soferi este dublu fata de femei.
Tinerii in special prefera sa stea acasa in fata computerului, sa se joace in loc sa iasa afara sa bata mingea, deci devin grasi si sedentari de la varste mici.
Dar tu, chiar iti place sa ai burta?
Ai aproape 20kg peste greutatea normala fiind micut de statura si grasut la doar 21 de ani!
"în 17 Octombrie | Rolly20 a întrebat:
Eu am 1.78 inaltime, 93 de kg si am 21 de ani.
Cum ti se pare ca sunt? Slab, inalt?"
)
Bun deci,sincer întrebarea asta mi se pare foarte stupida.
Dacă o femeie este mai plinuță și se iubește asa cum este,nu înțeleg care este problema ta?
Oricum este un subiect foarte complicat, unii oameni se îngrașă pentru ca nu fac sport, nu mănâncă " sanatos", etc.
Trecând peste partea cu femeile plinuțe, sa vorbim oare și de bărbații plinuți, sau despre ei sa nu vorbim?
Îmi place ca majoritatea vor o femeie slabuta în timp ce ei nu m ai au loc pe ușa.