Presupun ca esti baiat pentru ca daca ai fi fata ai avea instinctul ala de a proteja gunoiul din solidaritate
Mi se pare o prostie sa te ridici deasupra oricui, singur.Nu sunt fana a complimentelor, niciodata nu mi-au placut si cu siguranta sa ma laud singura ar fi o prostie.Cu P mare.Omul trebuie sa ramana modest, de aia cand erai mic ai invatat ce inseamna rusinea.Pacat ca odata cu cresterea devenim mai inteligenti si in acelasi timp ne prostim si mai mult pentru ca vezi tu "inteligenta oricat de mare ar fi ea, nu e suficienta pentru a te scapa de prejudecati"
Ocoleste-le daca nu-ti plac! Fitoasele au un standard foarte ridicat de pretentii, asa ca rezuma-te la fete normale, daca nu ai posibilitati banesti nelimitate! Sunt mai multe fete normale decat fitoase, dar cele fitoase starnesc interesul si atentia!
Pentru ca asa considera ele ca atrag atentia si ca sunt considerate caractere puternice desi majoritatea se inspira dintr-un film sau altul... o a doua varianta e faptul ca poate asa isi ridica o armra in fata celorlalti care sa le permita sa nu fie atinse de rautatea celor din jur sau macar sa nu lase sa se vada... de obicei o fata fitoasa" a fost ranita deseori si doar mai apoi a gasit aceasta modalitate de a indeparta lumea.
Nu sunt toate asa, problema e ca din astea cauta baietii asa ca atata timp cat vei cauta fata frumoasa, machiata, parfumata si imbracata la moda ciocu mic ca nu ai draptul sa te vaiti ca sunt fitoase.De fapt eu cred ca nici baietii nu stiu ce vor, daca fata e frumoasa se vaita ca e fitoasa, daca e simpla o considera o tocilara sau o pocaita.
Simplu...nu vrei fitoase, nu le cauta acolo unde se gasesc numai din astea.
bebelusa_9541 întreabă: