| gaby_6279 a întrebat:

De ce sunt atat de plictisitori sefii?

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

Pentru ca oala se sparge mereu in capul lor, si trebuie sa fie mereu atenti si gata pentru ce-i mai rau (care de obicei se intampla tongue ) Sunt sigur ca si ei ar vrea sa fie mai relaxati ca sunt oameni ca si voi dar nu pot. Hai sa fim mai intelegatori ca nu e corect fata de ei, sa-i judecam doar pentru ca sunt "sefi", fara sa-i cunoastem pe ei ca persoana, in afara serviciului.
Numai bine, Shin.

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Pentru ca in general ei dau sarcini si tu trebuie sa le respecti si mai sunt si incapatantati pedeasupra... nu vor sa le faci decat asa cum vor ei.

| claw_4117 a răspuns:

Vor doar binele, timp pierdut 0 si 100% productivitate. Ma rog am intalnit si sefi care erau destul de ok happy

| want2bMajestic a răspuns:

Sefii/antreprenorii au responsabilitatea tuturor lucrurilor. trebuie sa satisfaca angajatii, piata, furnizorii.

mlm
| mlm a răspuns:

Depinde si de sefi, eu sint sef si nu sint plictisitoare, angajatii chiar imi zic de multe ori c sint prea buna! Credeti ca daca ne comportam urat cu angajatii rezolvam ceva? Nui frumos nici pentru mine ca sef si nici pentru ei sa vina sa stea la servici in stres si cu sufletul la gura ca se cearta cu seful.

Shin
| Shin a răspuns:

@mlm: Ai dreptate desigur, si eu sunt la fel. DAR, din pacate daca esti prea bun, poti usor sa fi luat de fraier. Angajatul e mereu euforic, "las' ca merge, las' ca merge, hai sa fim prieteni si sa ne distram" pentru ca daca se intampla ceva... nu o sa fie pielea lui.
Numai bine, Shin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Glumesti nu, eu am un sef cu care, eu si colegii mei radem mai tot timpul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata, invata, invata si vei afla...

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Eu cred ca este o idee preconceputa. Nu toti sunt la fel. Am avut sansa sa lucrez si cu oamenii (sefi) in prezenta carora chiar te simteai bine.
Pe vremea cand faceam eu armata, mai taica, aveam un locotenent - comandant de companie - care semana leit cu Amza Pellea. Zilnic aveam portie de ras. Asa ca nu toti sunt ursuzi si morocanosi. Poate unii sunt ceva mai exigenti, ori doar... prosti.

Întrebări similare